LoL: Világbajnoki ezüstérmessel erősödött a Team SoloMid csapata

Maradt az LCS-ben a Fnatic és az SKT egykori felső ösvényes játékosa.

Még mindig csak 22 esztendős Heo "Huni" Seung-hoon, aki már bejárta a fél világot profi karrierje során. 2015-ben a Fnaticban (Európa) próbált szerencsét, majd átugrott a tengerentúlra, hogy lehúzzon 1 évet az Immortals (USA) csapatában. Utána jött az SK Telecom T1, akikkel egészen világbajnoki döntőig menetelt. A fináléban megállította Fakert és az SKT-t a bombaformában játszó SSG, Huni dobbantott 2017 végén ismét az USA-ba, ahonnan azóta sem szeretne elköltözni. Az Echo Fox, a Clutch Gaming, a Dignitas és az Evil Geniuses után lecsapott a koreai játékosra a TSM, Broken Blade helyére érkezett a veterán vándor.

TSM Huni

Ami biztos, hogy Huni tökéletesen ismeri az észak-amerikai ligát, a csapatokat és a játékosokat, így nem lesz nehéz dolga beilleszkedni új csapatába. Edzője Bjergsen lesz, aki visszavonulása után különös szerepkörben próbálja meg ismét meghódítani a világbajnoki parkettákat, miután a 2020-as Worldsön 0-6-tal küldték haza az NA LCS bajnokát. 

Huni leigazolásával gyakorlatilag egyetlen kérdés maradt nyitott a TSM csapatánál, hogy ki lesz az a lövész, aki pótolhatja Doubleliftet. Apropó, Doublelift. Elárulta a frissen visszavonult legenda a napokban, az egyik élő közvetítésében, hogy a második szezonban megkereste őt az SKT, hogy legyen a kezdő lövészük. 

Az "SKT DL" végül sosem jött össze, cserében az NA LCS eddigi legeredményesebb játékosaként vonulhatott vissza sokak kedvence.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik Huni volt a kedvenced?