Hirdetés

Jövőre átigazolhat a teljes Astralis? - És vajon karrigan valóban visszatér a FaZe-hez?

Ezúttal is sok érdekes információt tudtunk meg DeKay-től.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Vitality vs. Misfits Gaming (1. hét)

Hirdetés

Szépen-lassan elérünk 2020 végéhez, ez pedig azt is jelenti, hogy sokan az elkövetkező időszakra várják a profik legtöbb átigazolását. Arról nem is beszélve, hogy sok csapatnál most sem teljes a felállás, így még inkább érdekes lehet, hogy ki merre mozoghat. Nem meglepő módon, DeKay havi kérdezz-felelek adagja pontosan ezekről a témákról szól.

"Mi a helyzet karrigannel? Minden áron el akar menni a mouzból vagy inkább a FaZe nagyon megnyerő számára?"

DeKay: "Gyakorlatilag sok olyan csapat van, amelyik többet tud ajánlani karriganért, mint amennyiért a mouz megtartaná. Nem arról van szó, hogy a mousesports nem tud a zsebébe nyúlni, egyszerűen nem így építik fel magukat. Ritkán fizetnek sokat, inkább drágán adnak tovább játékosokon. Tekintve, hogy sok csapatnak lenne szüksége irányítóra, sok lehetőség állhat előtte. A FaZe a legvalószínűbb, már csak azért is, mert régi csapattársai is vannak még ott, akikkel szerettet együtt dolgozni, például rain."

"Van bármi hír az ex-100 Thieves még együtt lévő hármasáról?"

DeKay: "Utoljára úgy hallottam, hogy együtt szeretnék folytatni és 4. valamint 5. játékost keresnek. De mielőtt bármit bejelentenének, biztosra akarnak menni, hogy működik a csapat és jelenleg sajnos nem sok lehetőségük van."

"Bármi hír egy új Operationről?"

DeKay: "Csak annyit mondhatok el erről a témáról, hogy nem jósolható meg annyira az érkezése, mint az sokan gondolják. Sokan azt hiszik, hogy belelátnak a Valve működésébe, de ez nem igaz."

"Olyan pletykákat hallani, hogy 2021-ben lejár az Astralis játékosainak szerződése. Újra aláírhat majd mindenki vagy elviheti más szervezet őket?"

DeKay: "Lehetséges, hogy erre valóban jövőre kerül sor, de az valahogy az év végén lesz. Nyilván az is benne van a pakliban, hogy elviszi őket valaki. Van erről egy óriási sztorim, ami felnyitná az emberek szemét, hogy mit és hogyan csinált az Astralis az elmúlt években a játékosaival, de sajnos egyelőre ez még várat magára. Remélem, hogy egy nap majd publikálhatom."

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • karpizol 1 hónapja
  Na lássuk
  0 0 Válasz
 • hooliga 1 hónapja
  nagy a népvándorlás..
  0 0 Válasz
 • Zalan 1 hónapja
  És ez a csávó honnan tudja ezeket az információkat??
  0 0 Válasz
  • Sziky 1 hónapja Zalan
   Évek óta a szakmában van, újságíró, talán a legnagyobb forrás bázissal. Nagyon-nagyon sok mindent hall és tud, amiket az átlag CS:GO néző nem.
   0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Obo óriási vicc
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés