Új rekord lehet születőben? - 19 mérkőzés óta veretlen a Gambit

Maga mögé utasíthat a Gambit mindenkit?

Az igazi veteránok még biztosan emlékeznek a CS:GO őskorára és arra, hogy mennyire domináns volt a svéd CS. Nem csak a fnatic Major győzelmeiről van szó, előtte még ott volt a NiP, akik 2012-2013-ban egy azóta is megdöntetlen rekordot állítottak fel.

Zsinórban 87 pályát nyertek, egyszerűen nem elég, hogy nem találtak legyőzőre, de még pályát sem tudott nyerni ellenük senki. Ennek a megdöntésétől még messze van a Gambit, de azért jegyezzük fel, hogy jó úton indultak el. Tegnap már 19. mérkőzésüket nyerték meg zsinórban.

És mielőtt azt hinnénk, hogy tier3 csapatok ellen remekel a Gambit, nem erről van szó. Utoljára az IEM New York alatt kaptak ki, akkor a Na'Vi verte őket. Azóta több versenyen is részt vettek már és olyan csapatok ellen gyarapították győzelmeik számát, mint a Spirit, a Virtus.pro, a Cloud9 vagy a Complexity. Jksék sem bírtak tegnap a CIS alakulattal, olyannyira, hogy két pálya alatt összesen 10 kört hozott csak a HLTV 9. helyén tanyázó Complexity.

esport1tv - interz ace clutch

Watch esport1tv's clip titled "interz ace clutch"

Egészen parádés az, ahogy a Gambit játszik. Ami a leginkább szembetűnő, hogy borzasztóan tehetséges fiatalok vannak a csapatban, akiket remekül irányít Major győztes veterán, hobbit. Tegnap éppen Sh1ro és interz tudta egymaga megnyerni a köröket, de a Cloud9 ellen ugyanezt csinálta Ax1Le is. Egy szó, mint száz, aimban nagyon toppon van a csapat és emellé társul a tökéletes support, a hibátlan gránátok hobbittól és az a már-már szemtelen pimaszság, ahogy visszanéznek egy-egy peek után, ahogy rámernek nézni bármilyen szögre. Egyszerűen a legmagasabb szinteken nincsenek hozzászokva ehhez a bátorsághoz a csapatok, ez pedig egyelőre nem kevés győzelmet hoz a Gambit oldalára.

esport1tv - sh1ro 4k

Watch esport1tv's clip titled "sh1ro 4k"

Tegnapi győzelmükkel már be is jutottak a DreamHack Masters Winter rájátszásába, de az eddigi meccseik alapján simán esélyesek a végső győzelemre is. Szintén a rájátszásban van már a Heroic, akik tegnap a Spiritet tudták 2-0-ra verni. Hat hely még kiadó a rájátszásban, ezekre viszont még 12 csapat van játékban. Nem fogunk tehát ma sem unatkozni, két remeknek ígérkező meccsen szurkolhatunk ma az Esport1 TV-n.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!