Empire of Sin teszt - Építsd fel a saját maffiabirodalmad

Empire of Sin teszt - Építsd fel a saját maffiabirodalmad

Repülj vissza az 1920-as évek Chicagójába a Romero-páros legújabb játékában, ahol létrehozhatod a saját maffiavállalkozásodat.

Egy hatalmas kavalkádnak tűnik első ránézésére az Empire of Sin, ami nem véletlen. Rengeteg műfaj elemeit vegyíti a különleges stratégiai játék, amelyben megjelennek a tycoon elemek, az XCOM-féle körökre osztott harc és a grand stratégia ismérvei. Ekkora fába hiába vágja bele valaki a fejszéjét, az lehet beletörik, ami sajnos ebben az esetben megtörtént. Hiába próbáltak mindenhonnan meríteni a fejlesztők a végeredmény messze nem lett tökéletes.

Hiába azonban a rengeteg hiányosság, ennek ellenére vannak kifejezetten szórakoztató pontjai az Empire of Sinnek. A csapatépítés mélységeiben el lehet merülni a sokadik alkalommal is, mivel a menedzselés nem könnyű. Figyelni kell a kapcsolati hálókra, az extra képességekre, sőt nem árt tisztában lenni azzal, hogy a verőlegények mekkora jussot akarnak a vérrel és ólommal megszerzett zsákmányból.

A legnagyobb erőssége az Empre of Sinnek, hogy nincs valódi konkurenciája. Az Omertára már nem emlékszik senki, de az egyébként nagyszerű Gangsters-szériára sem sokan. Utóbbi a hardcore gamereknek lehet ismerős, mivel közel 20 éve ez a program jelentette a "gengszterstratégiák" csúcsát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!