Hirdetés

Empire of Sin teszt - Építsd fel a saját maffiabirodalmad

Repülj vissza az 1920-as évek Chicagójába a Romero-páros legújabb játékában, ahol létrehozhatod a saját maffiavállalkozásodat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

Egy hatalmas kavalkádnak tűnik első ránézésére az Empire of Sin, ami nem véletlen. Rengeteg műfaj elemeit vegyíti a különleges stratégiai játék, amelyben megjelennek a tycoon elemek, az XCOM-féle körökre osztott harc és a grand stratégia ismérvei. Ekkora fába hiába vágja bele valaki a fejszéjét, az lehet beletörik, ami sajnos ebben az esetben megtörtént. Hiába próbáltak mindenhonnan meríteni a fejlesztők a végeredmény messze nem lett tökéletes.

Hiába azonban a rengeteg hiányosság, ennek ellenére vannak kifejezetten szórakoztató pontjai az Empire of Sinnek. A csapatépítés mélységeiben el lehet merülni a sokadik alkalommal is, mivel a menedzselés nem könnyű. Figyelni kell a kapcsolati hálókra, az extra képességekre, sőt nem árt tisztában lenni azzal, hogy a verőlegények mekkora jussot akarnak a vérrel és ólommal megszerzett zsákmányból.

A legnagyobb erőssége az Empre of Sinnek, hogy nincs valódi konkurenciája. Az Omertára már nem emlékszik senki, de az egyébként nagyszerű Gangsters-szériára sem sokan. Utóbbi a hardcore gamereknek lehet ismerős, mivel közel 20 éve ez a program jelentette a "gengszterstratégiák" csúcsát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    Nekem nem jött be a játék.
    0 0 Válasz
  • CaptainSan 1 hónapja
    Azért kibróbálnám...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés