Hirdetés

Újabb amerikai csapat döntött úgy, hogy kiszáll a CS:GO-ból

Lassan tényleg darabjaira hullik az NA mezőny.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

Nem igazán lehet már mit mondani. Míg az e-sport és a CS:GO is talán népszerűbb mint valaha Európában, addig az amerikai csapatok hónapok óta szenvednek. Az ő életük sokkal inkább visszavetette a koronavírus és az online éra, így többen le is húzzták a rolót.

Ráadásul nem is a kiscsapatokról beszélünk. A 100 Thieves, akik jóideje már a HLTV élmezőnyében tanyáztak, egyszer csak feladták. A szervezet magára hagyta a CS:GO-t, játékosaikat pedig vagy továbbadták más csapatoknak vagy még terveznek továbbadni rajtuk. Most itt egy újabb csapat, akik éppen a HLTV ranglista 18. helyén állnak, 2021-ben még sem folytatják pályafutásukat.

Legalábbis Chaos néven biztos nem. Korábban is hallottunk már erről pletykákat, most pedig a szervezet meg is erősítette, hogy 2020 végén, az IEM Global Challenge után hátat fordítanak a CS:GO-nak. Sőt, a Rainbow Six: Siege csapatukat is szélnek eresztik majd. Az okot már mindenki kitalálhatta, a koronavírus, a globális egészségügyi helyzet és a különböző szigorítások miatt olyan szinten lecsökkent a bevételük, hogy nem tudják a továbbiakban is fentartani a csapatokat.

Szépen lassan, de tényleg ott tartunk, hogy nem marad csak egy maroknyi NA csapat, akik stabilan teljesíteni tudnak akár hazai, akár európai közegben. Az sem segít a csapatokon, hogy továbbra sem tudni mit hoz a jövő.  Mindenki LAN versenyekre számít és sokan szervezik is azokat, de biztosat senki sem tud. Egyelőre nem lehet biztonságosan LAN-t tartani és senki sem tudja, hogy mikor javul majd stabilan a helyzet.

A Chaos jelenlegi csapata:

  • Anthony "vanity" Malaspina
  • Erick "Xeppaa" Bach
  • Jonathan "Jonji" Carey
  • Nathan "leaf" Orf
  • Edgar "MarKE" Maldonado
  • Matthew "mCe" Elmore (edző)
Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés