Rég nem látott mélyponton a Liquid

Rég nem látott mélyponton a Liquid

Még egy bukdácsoló Astralis is simán győzelmet aratott a Liquid fölött.

Emlékeztek még amikor hónapokig a Liquid és az Astralis játszott szinte minden fontosabb döntőt? Mintha egy évszázad telt volna már el azóta, a dánok még hagyján, de a Liquid már csak árnyéka akkori önmagának.

A helyzet pedig az, hogy lehet kifogásokat keresni, online éra, elment nitr0, a lényegen egyik sem változtat. A Liquid már az NA mezőnyben sem király, nemhogy az EU-ban. Grim jött ugye nitr0 helyére, aki derekasan helyt is áll a csapatban, azt viszont ne felejtsük el, hogy nitr0 távozásával a szerepek is eléggé felcserélődtek.

Main AWP-s eddig se nagyon volt, de NAF talán még kevésbé pontos a fegyverrel, mint nitr0 volt, az irányítást pedig átvette Stewie2K. Utóbbi már lehet olyan probléma, ami a csapat gyengeségét okozza. Nem úgy ismertük meg Stewiet, mint aki az irányításban jeleskedik, ő mindig is a forrófejű, azonnal lőjük be a fejeseket típus volt. Kicsit olyan érzés őt irányítani látni, mint NiKot volt.

esport1tv - Magisk

Watch esport1tv's clip titled "Magisk"

Egyszerűen a jelenlegi Liquid nincs összerakva. Nem működnek a köreik, nem tudnak körön belül reagálni a megjósolhatatlan dolgokra és szinte minden játékosuk ötlettelenül próbálja a saját, egyedi meccsét játszani, mit sem törődve a csapatérdekekkel. Ez tegnap tisztán látszódott az Astralis ellen is. A dánok sincsenek eget rengető formában, a meccs mégis az ő köreikről, az ő sikereikről szólt. Végül 2-0-ra tudtak nyerni a Liquid ellen, ezzel pedig ki is ejtették az amerikai csapatot.

a tegnapi DH Master Winter meccsek eredményei (forrás: hltv.org)

Unatkozni ma sem fogunk! Már csak az alsó ági meccsek vannak hátra a csoportkörből, ott viszont még 8 csapat van játékban. Itt viszont már nincs lehetőség hibára, aki kiesik, megy az ENCE, a c0ntact, a Nemiga és a Liquid után.

A DreamHack Masters Winter magyar közvetítésének mai menetrendje:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!