A hétvégén rendezik meg a GWENT World Masters 2. szezonjának döntőjét

A World Masters 2. szezonja elképesztő összecsapásokkal zárul a hétvégén!

A GWENT rajongói nem csak a december 8-án érkező kiegészítőt várhatják, hiszen a 2020-as év e-sport szezonja is a záráshoz közeledik: december 5-én és 6-án kerül megrendezésre a World Masters S2 döntője, ahol az össznyeremény több mint 50.000 dollár lesz!

A hétvégi befejezésre a versenyzők kétféleképpen juthattak be: az Open névre hallgató bajnokságokat megnyerő játékosok, összesen 4, automatikusan bejutottak a szezon döntőjébe, a maradék 4 helyet pedig a havi Pro Rank és az Openek során elért helyezések után kapott Crown Points (koronapontok) összesítései alapján osztották ki.

Nézzük is meg, kikkel találkozhatunk a hétvégén, hogyan jutottak be, illetve milyen nézői jutalmakkal gazdagodhatunk a stream nézéséért és a helyes tippelésért!

A versenyzők

Tailbot


Valószínűleg azok számára sem ismeretlen Tailbot neve, akik a Gwent esporteseményeit csak néha-néha követik. A 3. Open megnyerése által került be a legjobb 8 közé, ám az előtte lévő bajnokságokon sem volt messze a továbbjutástól, ráadásul ő rendelkezik a legnagyobb győzelmi aránnyal: 67,6% a szezon során. Rajongói táboránál valószínűleg csak a bicepsze nagyobb, kedvenc lapját viszont maximum az új metában láthatjuk majd, hiszen a jelenlegi használata nem túl gyakori, így ez ismét egy inkább ironikus választás a részéről.

A Divination Challenge során (erről több információ lejjebb) ő is szavazott, és nem túl nagy meglepetésre magát hozta ki győztesként.

Kams134


Egy másik meglehetősen ismert lengyel játékos, Kams134 is bekerült a döntőbe. A második legtöbb koronapontot szedte össze az év folyamán, illetve az ő nevéhez fűződik a legtöbb lejátszott mérkőzés is, szám szerint 7868. Az ő mérkőzése GraveshGravesh ellen lesz a torna nyitánya, így hamar megismerhetjük majd, milyen paklikkal készült a végső leszámolásra.

Wangid1


Nem csak a lengyelek és a németek, de Kína is több játékossal képviselteti magát a döntőben, ráadásul Wangid1 mindegyik Openen részt vett ebben az évben. Az Open #2 megnyerésével jutott be a záró szakaszba, és őt is a legerősebb játékosok között tartják számon. Ha valakitől Syndicate meccseket várhatunk, akkor az ő lesz, legalábbis a kedvenc lapja és frakciója alapján.

GraveshGravesh


Az utolsó bajnokság, azaz az Open #4 során már részt vett a legnagyobbak küzdelmében, végül azonban a szezon során mutatott folyamatosan jó teljesítménye miatt, azaz a koronapontjai száma alapján került be a döntőbe a német játékos. Nyitómeccset játszik, és nagy a tét: vajon meddig tud eljutni? Ő lesz esetleg a fekete ló?

Saber


A Gwent redditjét és egyéb fórumait böngészők, no meg a Pro Rank állását figyelők számára nem ismeretlen Saber neve: állandóan a legjobb 50 játékos között szereplő, olykor meglepő paklikkal szép eredményt elérő dán versenyzőnek ez a legszebb eredménye eddig. A Crowns Points száma alapján került be ő is a top 8 közé, így tőle is sokan várnak egy szép menetelést. Reméljük, mutat egy olyan paklit, amilyennel ritkán találkozunk mostanában a ranglétrán.

Kolemoen


A másik német versenyző, Kolemoen, gyakori szereplője volt az Openeknek, illetve az előző szezonokban is szép eredményeket ért el, így tőle is elvárt a jó szereplés. 2870 mérkőzés után majdnem 70%-os győzelmi aránya magabiztosságra és a játék remek ismeretére utal, első ellenfele viszont a kíméletlen Wangid1 lesz, így ez az összecsapás várhatóan az első forduló egyik legizgalmasabb szettje lesz.

Demarcation


Sokak számára a 2. szezon legjobb játékosának tartott Demarcation a legtöbb koronapontot gyűjtötte össze idén, ám mégsem ezzel, hanem az Open #1 megnyerésével került be a nagydöntőbe. Precíz és rendkívül jól kiszámított játék jellemzi, ráadásul 2736-os MMR-jével a legnagyobb pontszámot érte el egy frakción belül a teljes mezőnyt tekintve. Sikerül-e neki vajon az év legnagyobb dicsőségét is megszerezni?

Pajabol


Végül, de nem utolsósorban, a harmadik lengyel játékos az utolsó, azaz a 4. Openen aratott diadalmával érkezett meg a legjobb 8 közé. Mindegyik Open selejtezőjén részt vett az idényben, ám a nagy kérdés az, képes lesz-e felnőni a feladathoz, illetve mit tud majd kezdeni rögtön az első meccsén Tailbot ellen; ki nyeri majd meg a lengyel párharcot?

Jósolj a nyereményekért!

A Divination Challenge névre hallgató tippjáték folyamán megtippelhetjük, mi lesz a meccsek és a bajnokság eredménye. Mit is kapunk a helyes tippekért?

  • Minden egyes meccs győztesének és a pontos eredménynek eltalálásakor 50 Meteorite Powder üti a markunkat.
  • Ha az összes továbbjutót eltaláljuk, függetlenül a pontos eredményektől, 800 meteorite Powderral gazdagodunk.
  • Ha sikerül nem csak a meccsek továbbjutóit, de az eredményeket is az egész döntő során pontosan megtippelni, akkor számos kinézet, egy profilkeret és az összes Meteorite Powder nyeremény is a birtokunkba kerül.

A tippeket december 4-én, péntek éjfélig lehet leadni, így ne habozzatok sokáig!

Nézői Twitch jutalmak

A jól megszokott módon a streamet a Twitchen nézők számára ismét lesz jutalom! Az alábbi ajándékok kerülnek kiosztásra:

  • 4 óra streamnézésért egy „Beholder” titulus
  • Összesen 8 óra streamnézésért pedig az Open tematikáit tartalmazó kártyahátlap

Ne felejtsétek el összekötni GOG fiókotokat a Twitch drop-rendszerével!

A GWENT World Masters Season 2 döntője szombaton és vasárnap is délután 4 órakor veszi kezdetét a CD Projekt Red Twitch csatornáján, ahol tehát nem csak az év legjobban várt meccseivel leszünk gazdagabbak, de még játékon belüli jutalmakat is megszerezhetünk.

Ti kinek drukkoltok majd a meccsek során? Melyik összecsapást várjátok a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!