Hiába NiKo, így is a középmezőnyben végzett a G2

Hiába NiKo, így is a középmezőnyben végzett a G2

Rájátszáshoz érkezett a DreamHack Masters Winter mezőnye.

Több napnyi kemény küzdelem után elérkeztünk a DreamHack Masters Winter rájátszásához, ahol már csak a verseny 8 legjobb csapata van játékban. Jelenleg is zajlik a Cloud9 és a mousesports mérkőzése, de előtte még vegyük át gyorsan, hogy tegnap kik is estek hasra a playoff kapujában.

Azon még talán nem is lepődtünk meg, hogy a Cloud9 nyerni tudott a Spirit ellen. Bár az orosz csapat sem lebecsülendő, mostanában olyan rossz formában vannak, hogy még az egyáltalán nem összeszokott C9 is kiejtette őket. Az Astralis és a G2 küzdelme már sokkal izgalmasabb volt.

esport1tv - woxic megvadul

Watch esport1tv's clip titled "woxic megvadul"

Mondhatni mindkét csapat egy aprócska hullámvölgyben van, így a tegnapi meccsen nagyjából két azonos szintű csapat vett részt. Ezt mutatták az eredmények is. 2-0-ra nyert az Astralis, de az a 2-0 közel sem volt tükörsima. Sőt, minden esélye meg volt a G2-nak a győzelemre és nem mondhatjuk azt, hogy az Astralis erősebb volt, sokkal inkább igaz az, hogy a dánok voltak a kevésbé rosszak.

Elképesztően sok hibával operál mostanában mind a két csapat. Pontatlanok, forrófejűek, egyszerűen nem tudják azt a higgadt és pont ezért erős játékot hozni, ami eddig jellemző volt rájuk. Dust2 még hagyján, 13-16-ra veszítette el a G2 a saját pályáját, de Infernon jött csak az igazi parádé. Semmilyen szinten nem tudtak a dánok játékára reagálni, 10-ből 9 alkalommal B-re ment az Astralis és mindig be is vette azt a lerakót. Ha lenne rekord az elbukott 5v3 szituknak, a G2 tegnap biztos megdöntötte volna.

esport1tv - Magisk 1v2

Watch esport1tv's clip titled "Magisk 1v2"

Mentségükre szolgáljon, hogy Még mindig nem várhatjuk el azt tőlük, hogy tökéletesen működjön a csapat. NiKo érkezésével hatan vannak és még mindig azt próbálgatják, hogy vajon AmaNEk vagy JaCkz tesz hozzá többet a csapathoz. Az elkövetkező 3-6 hónapban viszont le kell már vetkőzniük a tegnapi hibákat, különben kezdhetnek majd aggódni, hogy a semmiért igazolták le a bosnyák sztárjátékost.

A rájátszás pedig közel egy órája kezdődött el, a következő meccseken szurkolhatunk ma a magyar közvetítésen:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!