Hamarabb jött a CS:GO Mikulás - Itt az Operation Broken Fang!

Nem hittük volna, de a Valve tényleg odacsapott még az év vége előtt!

Töredelmesen bevalljuk, hogy mi már szkeptikusak voltunk a Valve által soha meg nem erősített, mégis milliók által várt új Operationnel kapcsolatban. Lehalt a Steam pár perce? Biztos jön az új Operation! A hivatalos CS:GO Twitter profil a frissítés után kérdezők bejegyzéseit lájkolja? Biztos jön az új Operation! Egy idő után már inkább azt mondtuk, hogy hiszi a piszi.

Végül csak meglepett mindenkit a Valve, hiszen a színfalak mögött, akárcsak Óz, ők is gőzerővel dolgoztak a meglepetésen, a hajnali 2,2 GB-s patch pedig el is hozta azt nekünk. Örömmel mutatjuk be az Operation Broken Fang frissítést!

Ahogy azt már megszokhattuk, temérdek új küldetés érkezett, annál is több új jutalommal, amiket ezúttal egy teljesen új rendszerben szerezhetünk meg. A küldetések teljesítéséért most is csillagokat gyűjthetünk, azokért viszont nem előre meghatározott skineket, ládát, graffitit kapunk, hanem mi magunk dönthetjük el, hogy mire szeretnénk költeni az újdonságok között.
És ez még nem minden. Sőt, még csak a kezdet. Új matricák, új graffitik, új skinek, új pályák és még egy új játékmód is befért a patchbe. Frostbite a Danger Zone új helyszíne, Guard és Elysion Wingman játékmódban játszhatóak, Ancient, Engage és Apollo pedig a Scrimmage, DM és Casual játékmódokban érhető el.
Az új játékmód pedig nem más, mint a már régóta várt Retake. Mindenki járt már retake szervereken, ahol azt gyakorolhatjuk, hogy már a C4-es bomba élesítése után, miként foglalhatjuk vissza az adott lerakót, vagy éppen miként tarthatjuk azt meg a visszafoglalók elől. Ez immáron hivatalos játékmód, ahol a dolgunk ugyanez, a retake meccset pedig az a csapat nyeri, amelyik hamarabb eléri a 8 nyertes kört. Mindezek mellé még egy teljesen új statisztikai felület is befért, ahol soha nem látott részletességgel követhetjük saját mérkőzésein statisztikáit.
Az új Operation ára 12,75 euró, ami nagyjából 4500 forint, ezért a pénzért viszont most tényleg rengeteg új tartalmat kapunk. Maradjatok velünk, a reggel folyamán még részletesen átnézzük majd az új skineket és az új pályákat is!

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!