Minden, amit a Holiday Ops 2021-ről tudnod kell!

Minden, amit a Holiday Ops 2021-ről tudnod kell!

Mutatjuk, hogyan szerezheted meg Chuck Norrist, mint parancsnokot, és azt is, hogy mit tartogat idén a Holiday Ops.

Bár a Wargaming továbbra is titokban tartja, hogy a Holiday Ops 2021 prémium ládáiból milyen harckocsikat bonthatunk, azonban az eseménnyel kapcsolatban minden mást megosztottak velünk. Az esemény december 9-én kezdődik és egészen január 11-éig tart, -ahogy a korábbi Holiday Ops események sem értek véget rögtön decemberben.

Az alapvetések maradtak, tehát megint fel kell díszítenünk a garázst, amivel bónuszokat szerezhetünk, de ezúttal megszerezhetővé válik Chuck Norris, mint parancsnok, kapunk plusz küldetéseket és a garázs díszek is animálva lettek. Lássuk a részleteket!

Ingyen prémium tank: Pz.Sfl. IC

Ezt a kis német harckocsit mindenki megkapja, aki az esemény ideje alatt belép a játékba. A tier IV-es prémium tankvadászt 100%-os legénységgel és garázshellyel adja ajándékba nekünk a Wargaming.

Szerezz kis ládákat

Aki bevásárol prémium ládákból, ezt a részt akár át is ugorhatja, de röviden napi küldetésekkel 2-6 darab ládát, a különleges küldetésekkel további hatot, az adventi küldetésekkel pedig további hármat szerezhetsz, tehát a 32 napos esemény alatt összesen 723 ládát gyűjthettek be, ha mindennap beléptek és minden küldetést teljesítetek.

Mit tartalmaznak a Holiday Ops 2021 ládák?

Minden doboz tartalmaz dekorációs elemeket, és egy kis szerencsével akár Large Decoration elemeket is szerezhettek. A dekorációs elemeket megszerezhetitek még:

  • Craftolással / gyártással
  • A Hóleányoktól kapott ládákból
  • Nagy (prémium) dobozok vásárlásával (ezek korábban fixen tartalmaztak nagy elemeket)

Teljesítsd jutalmakért Chuck Norris küldetéseit

Összesen 32 különböző küldetést lehet majd végrehajtani, amik abszolválására elég szabad kezet ad a játék, a nyeremények pedig a képen látható bónuszok. Kedvezmények, medálok, emblémák és 2D stílusok, illetve maga Chuck Norris, akit három legénységi képességgel, plusz egy választható slottal kapunk.

Plusz 50% kredit a csatákban, ha mindent megszereztél

Ha minden díszt megszereztetek, illetve megvan mind a négy Large Decoration elem (ezek craftolhatóak töredékért), akkor +50% kreditet szerezhettek a csatákban. A Large Decoration elemek gyártási költsége így alakul:

Large Decoration elem Töredék ára
Első darab 500
Második darab 1500
Harmadik darab 3000
Negyedik darab 5000

Ezen felül ismét lesz lehetőségünk Holiday Ops járműveket választani, amik megnövelt XP bónuszt kapnak a csatákra. Ezeket tetszés szerint módosíthatjuk.

Új Holiday Ops stílusok

Christmas

Magic

New Year

Lunar New Year

Természetesen a tavalyi stílusokat is meg lehet szerezni, amennyiben a szerzett töredékekből legyártjátok az előző Ünnepi Hangulatok díszeit. 

Jutalmak az Ünnepi Hangulat szintjeiért 

Minél több díszt gyűjtesz össze, és minél magasabb szintűekkel dekorálod ki a garázsodat, annál magasabb szintű Fesztiváli Hangulat szintet érhetsz el. Mutatjuk, hogy milyen jutalmak várnak rátok az egyes szinteken.

További képekért less be galériánkba, és ne felejtsetek el visszanézni oldalunkra, hiszen az elkövetkezendő napokban még több Holiday Ops 2021 hírre, információra és tippre számíthattok nálunk.

Neked mi a véleményed az idei Holiday Ops eseményről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.