Heavy metal zenekarok ihlették az Operation Broken Fang felvarróit

Heavy metal zenekarok ihlették az Operation Broken Fang felvarróit

Itt a tökéletes kombó. Global Elite felvarró, az Iron Maiden betűivel.

Az Operation Broken Fang jött, látott és talán már győzött is. CS:GO-s betegség, hogy mindenki azt számolgatja vajon visszahozza-e az árát, az igazság viszont az, hogy ez egy DLC, egy egészen olcsó DLC, ami más játékok esetében háromszor, akár négyszer ennyibe is kerül és ott biztosan semmilyen anyagi nyereséget nem hoz.

A lényeg a szórakozás, az új tartalmak, nem az, hogy ha kifizetünk 13 eurót, akkor vajon nyitunk-e olyan skint, amit eladhatunk többért. Egyre többen feledkeznek meg a játékok élvezeti faktoráról, még a CS:GO esetében is. Szerencsére a fejlesztők nem esnek ebbe a hibába, ők örömmel készítik el még a legkisebb felvarrókat is, amik dizájnját most éppen heavy metal együttesek adták.
Nem nehéz észre venni, hogy a Global Elit felirat egyértelműen az Iron Maiden betűire emlékeztet, és nem ez az egyetlen példa. A Master Guardian m és r betűi azonnal szemet szúrnak a Metallica fanoknak, a Silver felvarrók a Slayer stílusát idézik, míg a Gold Nova Master talán a Cradle of Flith betűire hasonlít.

Nektek feltűntek ezek a hasonlóságok?

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!