Lelőtték Warzone-ban, ezért egy teljes tárat lőtt ki ablakán egy streamer

Lelőtték Warzone-ban, ezért egy teljes tárat lőtt ki ablakán egy streamer

Érthetetlen, hogy valaki így vezesse le a dühét.

Természetes, hogy néha ideges, bosszús az ember, ahogy az is, hogy sok játék fel tudja vinni a pumpát egyeseknél. Ez viszont koránt sem magyarázat arra, amit egy Call of Duty: Warzone streamer tett nemrég.

A "Faze sWiisH" nevű streamer duó módban játszott a Warzone-nal, az egyik körben lelőtték karakterét, neki pedig társára kellett várnia, hogy az visszahozza őt a játékba a Warzone egyik buy station pontján. Minimális időre esett ki a játékból, ez azonban mégis annyira feldühítette, hogy kinyitotta szobája ablakát, felvett egy félautomata maroklőfegyvert és valószínűleg egy teljes tárat kieresztett az ablakon a nagyvilágba.

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy valaki így vezesse le a dühét. A videó elterjedése után bejárta az internetet egy fotó is, ami elméletileg a nevezetes ablakot mutatja és azt, hogy az ablak egy üres mezőre néz. Tehát nem az utcára, nem a szomszédokra lőtt rá a streamer, ez viszont aligha teszi elfogadhatóbbá tettét. Arról nem is beszélve, hogy éles lőfegyvert használt Twitchen, kamerák előtt, így azóta már ki is bannolták őt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!