Ideje lenne befejezni ezt a K/DA vonalat? Sok játékos szerint igen

Ideje lenne befejezni ezt a K/DA vonalat? Sok játékos szerint igen

Minden egyes új poszttal bővül azok száma, akik úgy vélik, hogy már inkább cringe, amit a Riot Games csinál.

A Riot Games világbajnokságra felépített K/DA produkciója kétségtelenül maradandó lesz. A virtuális k-popsztárokkal egy igazán érdekes, látványos műsort sikerült összehozniuk, legalábbis a felvezetés és a klipek abszolút betaláltak. A világbajnoki döntőn megjelenő animációk már kevésbé érdemlik meg a dicséretet, de erről elég hamar elfeledkezett mindenki, plusz nyilvánvaló, hogy vírushelyzetben, otthoni körülmények között nem annyira egyszerű egy ilyen digitális formátum elkészítése.

Viszont a világbajnoki döntő már több mint egy hónapja volt, a hozzátartozó esemény, melyhez az új K/DA tartalmak is érkeztek szintén majdnem egy hónapja véget ért, a Riot Games viszont továbbra is gyártja a csajbandával kapcsolatos tartalmakat. Egyre több játékos szerint épp ideje lenne befejezni, ugyanis a minőség szabályosan zuhan lefele, miközben az utolsó dollárokat is próbálják kipréselni a célközönségből.

GarnetDivine nevű felhasználó írt nem olyan rég egy több mint 22 ezer upvote-ot és rengeteg kitüntetést kapott posztot, melyben erről a problémáról számol be. Garnetnél a legutóbbi K/DA interjúval telt be a pohár, ahol Akalit "kapta mikrofonvégre" a zenei körökben ismert Genius. 

Garnet szerint a legelső probléma ezzel az interjúval, hogy egy teljesen másik szinkronhangot használnak hozzá, nem az énekes, vagy az eredeti in-game szinkronhangja szólal meg, hanem valaki, akinek 13 éves hangja van, és próbál komolyan beszélni. Ezenkívül felhozta az animáció minőségét is, ami inkább egy jobban sikerült PS2-es karakterre hasonlít.

Néhány bejelentkezést a többi bandataggal is készített a Riot az elmúlt hetekben, hogy ezek mennyire jönnek át, azt mindenki döntse el maga.

Nyilvánvaló, ha valami sikeres, akkor azt meg kell lovagolni. A Riotnak durván bejött a k-pop vonal, minden bizonnyal rengeteg bevételt, és talán még szép számú új játékost is sikerült bevonzaniuk vele, viszont ennyi talán elég lenne most már belőle. Szomorúan konstatáltuk, hogy bár idén még várható egy Event Pass, hozzá természetesen egy eventtel, mely az új Battle Queen és Elderwood skinek köré épül, valamint érkezik az új hős, Rell is, ezt alig hype-olja a Riot. A skinek két héttel ezelőtti bemutatása óta csak néhány fanartot osztottak meg, ellenben K/DA tartalom még mindig rendszeresen érkezik, pedig Rellt is bőven lehetne népszerűsíteni a játékosok körében.

A vasmágia művelője Tahm Kench óta az első tényleg tanknak kikiáltott support, Tahm Kench pedig több mint 5 éve jelent meg. Ezenfelül a kitje is kifejezetten érdekes, akárcsak a háttértörténete, a Riot viszont valamiért nem fókuszál erre.

Neked tetszenek még az érkező K/DA tartalmak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek még az érkező K/DA tartalmak?