Hirdetés

Ideje lenne befejezni ezt a K/DA vonalat? Sok játékos szerint igen

Minden egyes új poszttal bővül azok száma, akik úgy vélik, hogy már inkább cringe, amit a Riot Games csinál.

Hirdetés

A Riot Games világbajnokságra felépített K/DA produkciója kétségtelenül maradandó lesz. A virtuális k-popsztárokkal egy igazán érdekes, látványos műsort sikerült összehozniuk, legalábbis a felvezetés és a klipek abszolút betaláltak. A világbajnoki döntőn megjelenő animációk már kevésbé érdemlik meg a dicséretet, de erről elég hamar elfeledkezett mindenki, plusz nyilvánvaló, hogy vírushelyzetben, otthoni körülmények között nem annyira egyszerű egy ilyen digitális formátum elkészítése.

Viszont a világbajnoki döntő már több mint egy hónapja volt, a hozzátartozó esemény, melyhez az új K/DA tartalmak is érkeztek szintén majdnem egy hónapja véget ért, a Riot Games viszont továbbra is gyártja a csajbandával kapcsolatos tartalmakat. Egyre több játékos szerint épp ideje lenne befejezni, ugyanis a minőség szabályosan zuhan lefele, miközben az utolsó dollárokat is próbálják kipréselni a célközönségből.

GarnetDivine nevű felhasználó írt nem olyan rég egy több mint 22 ezer upvote-ot és rengeteg kitüntetést kapott posztot, melyben erről a problémáról számol be. Garnetnél a legutóbbi K/DA interjúval telt be a pohár, ahol Akalit "kapta mikrofonvégre" a zenei körökben ismert Genius. 

Garnet szerint a legelső probléma ezzel az interjúval, hogy egy teljesen másik szinkronhangot használnak hozzá, nem az énekes, vagy az eredeti in-game szinkronhangja szólal meg, hanem valaki, akinek 13 éves hangja van, és próbál komolyan beszélni. Ezenkívül felhozta az animáció minőségét is, ami inkább egy jobban sikerült PS2-es karakterre hasonlít.

Néhány bejelentkezést a többi bandataggal is készített a Riot az elmúlt hetekben, hogy ezek mennyire jönnek át, azt mindenki döntse el maga.

Nyilvánvaló, ha valami sikeres, akkor azt meg kell lovagolni. A Riotnak durván bejött a k-pop vonal, minden bizonnyal rengeteg bevételt, és talán még szép számú új játékost is sikerült bevonzaniuk vele, viszont ennyi talán elég lenne most már belőle. Szomorúan konstatáltuk, hogy bár idén még várható egy Event Pass, hozzá természetesen egy eventtel, mely az új Battle Queen és Elderwood skinek köré épül, valamint érkezik az új hős, Rell is, ezt alig hype-olja a Riot. A skinek két héttel ezelőtti bemutatása óta csak néhány fanartot osztottak meg, ellenben K/DA tartalom még mindig rendszeresen érkezik, pedig Rellt is bőven lehetne népszerűsíteni a játékosok körében.

A vasmágia művelője Tahm Kench óta az első tényleg tanknak kikiáltott support, Tahm Kench pedig több mint 5 éve jelent meg. Ezenfelül a kitje is kifejezetten érdekes, akárcsak a háttértörténete, a Riot viszont valamiért nem fókuszál erre.

Neked tetszenek még az érkező K/DA tartalmak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked tetszenek még az érkező K/DA tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
16 db hozzászólás
 • Sirly 1 hónapja
  Kellett volna egy soha nem is tetszett opció is
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Arról nem beszélve, hogy eléggé igénytelen animációkat csinálnak, ami nem mentség a vírus kifogásokkal .Meglehet nézni a youtube videókat, ahol ezerszer szebb animációkat készítenek hétköznapi (nem milliárdós )rajóngok . Én szerintem az lenne a reális időhúzás, ha az event elött 3.hét , és event után még 3hétig húzni egyebekkel.
  0 0 Válasz
 • Rawennum 1 hónapja
  Túl van ez tolva nagyon, szinte gyerekes.
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 1 hónapja
  Nekem tetszik a KDA és örültem hogy egy új taggal bővült a csaj banda
  2 1 Válasz
 • Sch1zophrenianl 1 hónapja
  Ez is egy jó felmérés arra, hogy mekkora egy gyökér tábora van ennek a játéknak. Lehet mérgesfejezni snowflakek
  0 5 Válasz
  • apheliospontgg 1 hónapja Sch1zophrenianl
   Most mi bajod van a KDA-val? szerintem jól tolják a lányok :)
   0 1 Válasz
   • Sch1zophrenianl 1 hónapja apheliospontgg
    Szimplán hányok az ilyen kpop és társai undormányoktól. :D De animes köccsnetőknek és weeb dogoknak áll a világ.
    0 2 Válasz
 • Vike 1 hónapja
  elmegy
  0 1 Válasz
 • Detrix 1 hónapja
  A 2018-as VB-n jöttek, láttak, jók voltak, utána csend, most is ez kellett volna.
  0 0 Válasz
 • Isu_Atya 1 hónapja
  asd
  0 1 Válasz
 • HollowLatte 1 hónapja
  Tetszik a KDA, és hogy viszik tovább a vonalat. De Riot bácsi ismét átesett a ló túloldalára, és azóta is csak zuhan a lószar felé. Eröltetik. Annyira érződik hogy görcsösen próbálják kipréselni belőle az utolsó centet is.
  0 0 Válasz
 • oszi1gamer 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • giantSquid_2435 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  .....
  0 1 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés