Több módban is futtathatjuk a Cyberpunk 2077-et Xbox Series X-en

Több módban is futtathatjuk a Cyberpunk 2077-et Xbox Series X-en

A Cyberpunk 2077 esetében az Xbox Series X-en választhatunk, hogy magasabb framerate vagy pedig jobb minőség mellett élvezzük a játékot.

Már csak napok választanak el minket a 2020. december 10-én megjelenő Cyberpunk 2077-től, ami a leköszönt generáció mellett az újgenerációs konzolok egyik élharcosa lesz. Ráadásul az is tudomásunkra jutott, hogy az Xbox Series X-en lehetőségünk lesz néhány olyan beállítást alkalmazni, amivel testre szabhatjuk a játékot.

A DanXcel nevű felhasználó Redditen tett közzé olyan képeket, amelyekből arra következtethetünk, hogy akár 60 FPS-sel futtathatjuk a játékot a Default Performance beállítással, míg a Quality opció bekapcsolásakor néhány extra effekt bekapcsolása mellett rögzíti a framerate-et.

A Reddit felhasználó a Default beállítást tartja előnyösebbnek, hiszen a játék képminősége az első napi frissítések hiányában sem romlik annyira, hogy érdemes legyen a 30 FPS-es sebességre váltani. Méghozzá ezt az egészet úgy jelenti ki DanXcel, hogy a Cyberpunk 2077 újgenerációs frissítése csak 2021-ben lesz elérhetővé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!