LoL: Csaláson kapták, ezért visszalépett az All-Star gálától a vb ezüstérmese

LoL: Csaláson kapták, ezért visszalépett az All-Star gálától a vb ezüstérmese

A 2020-as Worlds egyik legnagyobb felfedezettje felett gyülekeznek a sötét fellegek.

Hatalmas meglepetésre a Suning csapata jutott be a 2020-as League of Legends világbajnokság döntőjébe, ahol bár alulmaradtak a DAMWON Gaming ellen, bebizonyították az egész világnak, hogy sosem szabad leírni az LPL ligát. A kínai bajnokságból "csak" a harmadik helyen kvalifikálták magukat az év legnagyobb versenyére, ezért nem igazán foglalkoztak velük a szakértők, mindenki a TOP Esportsról és a JD Gamingről beszélt, aztán jöttek SwordArték és alaposan odapörköltek az esélyesebbeknek. A csapat alappillére volt az a huanfeng, akit most csalással vádoltak meg, ezért a 19 éves srác inkább visszalépett az LPL All-Star gálától, ahova egyébként teljesen megérdemelten hívták meg.

A sors fintora, hogy nem a League of Legendsben követett el szabályba ütköző dolgot, hanem a barátnője tálalt ki arról, hogy egykori barátja több lánnyal is megcsalta a világbajnokság ideje alatt. A legnagyobb kínai közösségi oldalra feltöltött információk és képek alapján huanfengnek volt ideje arra, hogy a meccsek, gyakorlás és kötelező pihenés mellett "szórakoztassa" magát, miközben otthon várta őt gyermekkori szerelme. A botránnyal kapcsolatban megszólalt huanfeng két csapattársa, SofM és Angel is, akik csalódottságukat fejezték ki az ADC játékossal kapcsolatban.

Huanfeng 2020 márciusában hosszabbította meg szerződését a Suninggal egészen 2022. november 22-éig. Egyelőre a csapat nem adott ki hivatalos közleményt a játékosuk magánéleti dolgaival kapcsolatban, csak azt közölték, hogy az e-sportoló nem vesz részt az LPL All-Star gálán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted SwordArt jól döntött, hogy lelépett a Suningtól?