Még egy FIFA 21 patch érkezett: változik a cross és a volley is

Még egy FIFA 21 patch érkezett: változik a cross és a volley is

Jött egy patch, ami részben jó változtatásokat hoz, részben pedig felveti a kérdést: valóban erre volt szüksége a játékosoknak?

Kiadták a next-gen verzióját a FIFA 21-nek, a közösség megszavazta, hogy szerintük mit kellene módosítani a játékmeneten, és talán ennek köszönhetően egy újabb frissítés is napvilágot látott.

A hetedik Title Update természetesen először PC-n landol, majd nem sokkal utána konzolokra is élesítik. Az előző patchben a mesterséges intelligencia és az automata blokkolás kapta a főszerepet, viszont most egy kicsit más vizekre eveztek a fejlesztők. Így került előtérbe, hogy bizony ráferné egy kis ráncfelvarrás az ívelésekre/keresztlabdákr, illetve a kapáslövésekre.

Gameplay

  • Csökkentették a labda sebességét Driven és Driven Ground átadások közben
    • Ez a föld felett minimális vagy középmagasan szálló labdákat jelenti, és csak a 75 vagy ennél alacsonyabb Cross mutatóval rendelkező játékosokra érvényes, efelett kevésbé érezhető a hatása
  • Kevésbé lesz pontos a kapáslövés, ha a rugó játékoshoz nagy sebességgel érkezik a labda
  • Korrigálták a játékvezetők logikáját, ezáltal jobban átgondolt lesz a sárgalapok kiosztásának rendszere
  • Ha egy védekező játékos a labda útjában áll, a közbelépés normálisabb módon megy végbe
  • Ha sikeres Skill Move-ot hajtott végre egy játékos, akkor utána sprint közben valamivel hamarabb tud lövőcselt bemutatni

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!