Worms Rumble teszt - A kukacok ismét háborúba mennek

Worms Rumble teszt - A kukacok ismét háborúba mennek

Akár 32 kukac csaphat össze az igen nagy pályákon.

A videójátékok történelemkönyvéből nem hagyható ki a Worms sorozat, ami megkedveltette a földigilisztákat az egész világgal. A minél pusztítóbb fegyverekkel történő zúzás óriási partikat eredményez a mai napig, azonban a Team 17 csapata nem bírta ki, hogy ne kóstoljon bele egy olyan műfajba, ahol a kukacok még nem jártak. A battle royale zsáner térhódítása már többé-kevésbé lezajlott, a Fortnite, a PUBG és az Apex Legends átvette az uralmat. Ennek ellenére megjelent a Worms Rumble, ahol féregmozgással csaphattok le a halálosabbnál halálosabb fegyverekre, hogy ti legyetek az egyetlen túlélői az ütközetnek.

Összességében nem lett egy rossz alkotás a Worms Rumble, azonban megkérdőjelezhető, hogy egyáltalán miért készült el. Szórakoztató br játékokból Dunát lehet rekeszteni, a Worms világát eddig sem hiányolták a rajongók, ott van a korábban megjelent kismillió epizód és folytatás. A külcsínbe megpróbáltak beleadni mindent a fejlesztők, de valódi tartalommal nem igazán töltötték meg a játékot. PS Plus előfizetés mellé, esetleg PC-n egy nagyobb akció keretében megéri kipróbálni. A konzolosok és a PC-sek a cross-platform miatt bekerülhetnek egy meccsbe, ami garantálhatja, hogy még egy jó darabig nem lesz gond a meccskereséssel.

Ismerősökkel hosszú órákra elég szórakozást biztosít, egyedül viszonylag hamar rá lehet unni a robbanó kukacok látványára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!