Hirdetés

Az utóbbi hónapok legnagyobb pofonját kapta tegnap az Astralis

Alsó ágról kell folytatnia az Astralisnak!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Fnatic vs. Astralis (6. hét)

Hirdetés

Meglehetősen komoly nyitónappal kezdett be a DreamHack Masters Winter, igazi fogadásgyilkos meccsek voltak tegnap. Legnagyobb meglepetésünkre elesett a Liquid, a FaZe és az Astralis is!

Ráadásul utóbbi egy papíron jóval gyengébb csapattól kapott ki. Hiszen ott volt például a Cloud9, 2-0-ra verte őket a Gambit, de a hétvégén láttuk már, hogy mennyire erős volt a Gambit a Spirit ellen is, a C9 pedig még mindig önmagát építi. Nem várhatjuk el tőlük, hogy új csapatként azonnal futószalagon gyártják majd a győzelmeket. Ugyanígy kikapott a FaZe is. Persze a Spirit nincs túl jó formában, de a FaZe még mindig sokkal rosszabb. Meg tudnak vadulni oloffal is ha kell, de stabilan nem tudják azt  formát hozni, ami a győzelemhez kell.

esport1tv - olof

Watch esport1tv's clip titled "olof"

Az igazi meglepetés viszont az Astralis és a GODSENT meccse volt. A közösség legnagyobb része természetesen 2-0 Astralist tippelt, ők nem is tévedhettek volna nagyobbat. A meglepetés már ott elkezdődött, hogy a GODSENT megnyerte Traint, ráadásul egészen simán. Nem arról volt szó, hogy szorosan, de a GODSENT került ki győztesként a párharcból. Egyszerűen az új irányítóval, emivel, tudtak annyi frisset mutatni és olyan jól játszani, hogy 16-12-re megnyerjék a pályát.

DreamHackCS2 - zehN - 1vs2 AWP clutch (T - post-plant situation)

Watch DreamHackCS2's clip titled "zehN - 1vs2 AWP clutch (T - post-plant situation)"

Dust2-n azért szépíteni tudtak a dánok. Sőt, a 16-4-es végeredménnyel gyakorlatilag lemosták a szerverről STYKOékat. A gond az volt, hogy ezt már nem tudták megismételni Nuke-on. Azon a Nuke-on, ahol évek óta az Astralis a legjobb, őrületes rekordot tartottak rajta anno, tegnap mégis a GODSENT volt erősebb és összességében 2-1-re nyertek a dánokkal szemben.

a tegnapi meccsek eredményei (forrás: hltv.org)

Természetesen ma is lesznek meccsek, a Complexityt az A csoport felső ágán követjük majd, az ENCE meccse már a kisesés elkerüléséért megy majd, a G2 pedig ma játssza majd az első meccsét a DH Masters Winter keretein belül.

A magyar közvetítés mai menetrendje:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés