Hirdetés

LoL: Kifakadt Froggen a legújabb Anivia változtatásokra

Nem mindenki örül annak, hogy átalakították Anivia több képességét.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

Alaposan átalakították a jeges madarat a 10.25-ös LoL frissítésben, ami megérkezett néhány órával ezelőtt az éles szerverekre is. Anivia alaptámadásai, Q, E és R képességei módosultak, ami összességében egy buffként könyvelhető el, azonban nem mindenki ért egyet azzal, hogy pozitív irányba változott a karakter. Froggen egyértelműen a világ leghíresebb Anivia játékosa, aki többször tartotta a farmolás világrekordját. Az ex-profi League of Legends játékos élő streamjében fakadt ki arra, hogy tönkretették kedvenc hősét a Flash Frost gyengítésével.

A dán zseni megmutatta a gyakorló módban, hogy a Flash Frost mostantól nem képes két robbanásból eltüntetni a caster minionokat, ami farmolás és ösvénytolás szempontjából is egy fontos fejlemény. Egyes szinten nem lehet megszerezni az ösvény prioritást, ami a többségnek annyira nem tűnik nagy érvágásnak, de egy Anivia main verheti a fejét a falba dühében. 

Az egész azért történhetett meg, mert a Flash Frost sebzésének +45%-os AP arányát +25%-ra csökkentették, ezért nem lehet jelenleg összehozni, hogy a caster minionok garantáltan meghaljanak a második Q robbanásba. Természetesen nem ez a legnagyobb probléma a játékegyensúly megteremtésével, azonban ne lepődjetek meg, ha a következő patchben +5 sebzést kap majd az Anivia Q.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 12-én kezdődnek a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL rájátszás mérkőzései. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted jogos a felháborodása Froggennek?

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • apheliospontgg 7 hónapja
  játszon teemot ha nyerni akar
  2 1 Válasz
 • DrSynclear 7 hónapja
  XD
  0 1 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  Valószínűleg picit jobban ért hőshöz mint akár készítők és értelmesen elmondta mi a baj. Hallgatni kéne rá
  1 0 Válasz
 • Sirly 7 hónapja
  Lehet nevetni ezen de igaza van. Aki szerint ez vicces az egyszerűen nem ért a játékhoz és nem fogja fel hogy ez mekkora gyengítés és mekkora hátrányba kerülhet emiatt
  0 0 Válasz
 • DAONN 7 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés