Van baj, az egyik játékmódot meccset tönkretevő kapusglitch sújtja

Van baj, az egyik játékmódot meccset tönkretevő kapusglitch sújtja

Ebben az esetben a hálóőr érthetetlen módon egy hihetetlen helyre teszi le a labdát a kirúgáshoz készülődve, de ami ezután történik, na az a megmosolyogtató.

A FIFA sorozat évről évre jelenik meg, és ha már a rajongók nem kapnak érdemben olyan igazán újításokat, és a FUT játékosainak esetenként még extrán is rá kell költenie egy jobb csapat megépítése érdekében, akkor a fejlesztők igazán lehetnének körültekintőbbek. Persze mindent letesztelni és felderíteni kiadás előtt lehetetlen, de az ilyen és ehhez hasonló jelenségek talán nagyobb anomáliákat szülnek a kódrészletekben is.

Kezdjük ott, hogy az egyik kapuralövési formára kezdenek kiborulni a közösség tagjai, hiszen sokak szerint nem igazán lehet ellen mit tenni, a gól garantált előbb utóbb. Ez a mostani pedig most megint egyre többeknél jön elő, a videóban jól lehet látni, hogy már az animáció eleje sem stimmel, és olyan, mintha elcsúszott volna a kapus pár méterrel, de az is lehet, hogy maga a pálya vándorolt odébb egy csöppet.

Anyone ever seen a foul being taken on the goal line. What’s caused this to happen? from r/FIFA

A legnagyobb probléma ezzel az, hogy a kapus nem fogja tudni játékba hozni a labdát, a bíró pedig nem kezd a helyzettel semmit. A fentebb látható videó feltöltője végül azt is elmondta, hogy a jó pár percet várt, de aztán inkább kilépett a játékból, mert semmi értelmét nem látta a szenvedésnek. Egyre több kommentelő csatlakozott hozzá, és leírták a saját tapasztalatukat is, így sikerült fényt deríteni rá, hogy valószínűleg Squad Battles módban van erre a bugra a legnagyobb esély. A kérdés már csak az, mikor méltóztatik az EA Sports az ilyesmiket teljes mértékben kijavítani, mielőtt még nagy számú mérkőzést tönkretesz.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!