Itt az első játékmenet videó az új League of Legends játékról

Itt az első játékmenet videó az új League of Legends játékról

Sajnos a videó mellé rossz hírek érkeztek.

Alaposan rákészült a Riot Games a The Game Awardsra, ugyanis a magyar idő szerint éjjeli órákban megérkezett a Ruined King: A League of Legends Story játékmenetét bemutató videó. Sokat egyelőre még nem lehet kiszűrni a trailerből, de az alapokat már megmutatták a készítők.

A körökre osztott harcrendszer az RPG elemekkel tökéletes harmóniát alkot, a League of Legends világából ismerős karakterek és helyszínek garantálják, hogy minden LoL rajongó megtalálja azt, amit keres egy ilyen játékban. A harcon kívül szükség van a jó reflexekre, mivel platformer elemekkel (csapdák, akadályok) alaposan megtűzdelik majd a pályákat. 

A rossz hír, hogy a Riot Forge elnézést kért mindenkitől, de extra időre van szükségük, hogy be tudják fejezni a játékukat. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 2021 első negyedévére tervezett megjelenést el kell felejteni, valamikor a jövő évben jelenik meg a Ruined King. Ha egyszer piacra dobják, akkor a PC-sek és a konzolosok is élvezhetik a fejlesztőcsapat alkotását. További részleteket egyelőre nem árultak el, azonban többen már arra tippelnek, hogy a Ruined King játék elcsúsztatásával automatikusan később kerül majd be a LoL-ba a Ruined King, mint játszható karakter.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 12-én kezdődnek a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL rájátszás mérkőzései. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszik a Ruined King játékmenete?