Tarolt a The Game Awardson a League of Legends

Tarolt a The Game Awardson a League of Legends

A világ legnépszerűbb MOBA játéka tarolt a díjkiosztón. 

Magyar idő szerint a hajnali órákban rendezték meg a The Game Awardsot, ahol természetesen szerephez jutottak az e-sportjátékok, e-sportolók és még sokan mások, akik ehhez az iparághoz kötődnek. Mivel 2020-ban nem volt The International, sem Fortnite világbajnokság, így annyira nem meglepő, hogy az összes fontos kategóriában a Riot Games játéka, a League of Legends diadalmaskodott.

Az év e-sportolója - ShowMaker (DAMWON Gaming)

Magabiztos játékkal húzta be a 2020-as világbajnoki címet a koreai bajnok, az LCK új szupercsapata, a DAMWON Gaming. Az együttes motorja Canyon és ShowMaker volt, utóbbi játékos hazavihette a rangos díjat, teljesen megérdemelten.

Az év e-sport eseménye - 2020-as League of Legends világbajnokság

A járványhelyzet miatt nem volt egyszerű lebonyolítani az idei év legnagyobb LoL versenyét, azonban a Riot Games kitett magáért. A shanghai-i színpad és a show-műsorok látványosra sikerültek, miközben mind a stáb, mint a nézők biztonságosan élvezhették az összecsapásokat.

Az év e-sportjátéka - League of Legends

Nem volt Dota 2, nem volt Fortnite, nem volt ellenfél. A LoL jött, látott és győzött.

Az év e-sport hostja - Sjokz

A League of Legends közvetítések és versenyek megkerülhetetlen alakja a 33 éves belga hölgy, aki idén mindent bezsebelt, amit egy hostnak lehetséges.

Az év e-sportcsapata - G2 Esports

Hiába nyerte meg a világbajnokságot a DAMWON Gaming, a G2 ismét felért a csúcsra. Caps és Perkz vezetésével átgázoltak Európán, a Worldsön az elődöntőig jutottak, ahol a későbbi győztes állította meg őket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 12-én kezdődnek a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL rájátszás mérkőzései. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!