LoL: Bejelentette új csapatát a legjobb magyar dzsungeles

LoL: Bejelentette új csapatát a legjobb magyar dzsungeles

Csapatot vált, de ligát nem a legeredményesebb, jelenleg is aktív magyar LoL-os.

Vizicsacsi 2019-es visszavonulása óta nem volt magyar játékos az LEC-ben, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy 2021-ben sem lesz változás ezen a téren. Subicz "Bluerzor" Dánielnek ezúttal sem volt helye egyetlen szervezetnél sem, ezért a legmagasabban rangsorolt magyar LoL-os számára más lehetőségek után kellett néznie. Mivel a francia ligában már letette a névjegyét két bajnoki címével, ezért nem véletlen, hogy lecsapott rá az a Team BDS, amelyik klub újoncként debütál az LFL 2021-es tavaszi szezonjában.

A még mindig csak 21 éves e-sportoló számára hasonló célok lebeghetnek a szeme előtt, mint egykori csapatában, a GamersOriginben. A francia bajnoki cím megszerzése mellett egy minél jobb EU Masters szereplés kéne ahhoz, hogy továbbra is emlegessék a nevét, amikor az LEC egy-egy megüresedett dzsungeles posztjával kapcsolatban pletykálják a lehetséges jelöltetek. 

Bluerzor csapattársai között itt szerepel iBo, a lengyel felső ösvényes, aki a K1CKkel ezüstérmet szerzett az EU Master 2020-as tavaszi szezonjában. A Team BDS támogatója Erdote lesz, aki a Vodafone Giants klubjával nagyszerű évet tudhat maga mögött. A lövész poszton marad Jaylink, akivel feljutott a csapat a másodosztályból az elsőbe, a középső ösvényre egyelőre még nem jelentettek be senkit.

Az LFL 2021 Spring, azaz a francia LoL liga első osztályának tavaszi szezonja 2021. január 19-én kezdődik, ahol egy magyar játékosnak biztosan lehet majd szurkolni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted újra francia bajnok lehet Bluerzor 2021-ben?