LoL: Lopott képeket használt a Riot a "Playful Pup" emote-hoz

Ellopta, majd átszínezte az eredeti képeket a Playful Pup emote készítője.

Kisebb botrány robbant ki a legnagyobb League of Legends fórumon, amikor leleplezte egy lelkes játékos, hogy a League of Legends egyik emote-ját a készítője úgy alkotta meg, hogy ellopta más művészek szellemi tulajdonát. Az eredeti Playful Pup emote aranyos háromfejű corgit ábrázolt, azonban nem sokáig élvezhették a játékosok ezt az artot, ugyanis kiderült, hogy ezek a corgi fejek máshol már szerepeltek.

Nem a Riot Games saját belső csapata követte el ezt a cselekményt, külső személynek szervezték ki, hogy készítse el az emote-ot. Ettől függetlenül a felelősség terheli a LoL fejlesztőjét, mivel ők hagyták jóvá és emelték be a játékba a 600 RP-ért megvásárolható hangulatjelet. Az eredeti corgi képek alkotója egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de a Riot igen. Leszögezte a cég, hogy kivizsgálják az ügyet, valamint elbeszélgetnek azzal az emberrel, aki egyszerűen ellopta, majd átszínezte a corgikat. 

A fenti kép ismerős lehet számotokra, ugyanis a Playful Pupot lecserélték a PBE-n a háromfejű corgi-kerberoszról arra a corgira, amin Corki száguld a népszerű hőskinézetén.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál emote-okért fizetni RP-vel?