Az IEM Katowice sem a megszokott formájában tér vissza 2021-ben

Az IEM Katowice sem a megszokott formájában tér vissza 2021-ben

Mint a népmesében, lesz is IEM Katowice, meg nem is.

A 2020-as IEM Katowice több szempontból is emlékezetes volt. Egyrészt sokunk meglepetésére, parádés játékkal nyerte meg a versenyt a Na'Vi csapata, másrészt pedig pont a koronavírus első európai hullámának közepén tartották meg, ami persze hatással volt a rendezvényre is.

Napról napra több volt a fertőzött az öreg kontinensen, aminek az lett a vége, hogy a rájátszást LAN-on, de helyszíni közönség nélkül tartották meg. Az internet minden zugát bejárta például a kép, amin pasha egyedül ül a lelátókon, nincs ott egy árva lélek sem.
Sajnos nem ez lesz másként idén sem. Az eredeti tervek szerint jövőre minden visszatért volna a régi kerékvágásba, már ami az IEM Katowicét illeti. A mai napig súlyosbodó koronavírus járvány miatt viszont ez nem lehetséges. Bár az időpontok nem változtak, a Spodek Aréna jövőre is üres marad. Erről az ESL számolt be friss közleményében.

Helyszíni nézők nem lesznek, de továbbra is LAN-nak tervezik a versenyt, biztonságosan, egy külön stúdióból. Meglátjuk mi lesz mire odaérünk, 2021 februárjáig még akár rosszabbodhat is a helyzet. Az biztos, hogy a világ legjobb csapatai szerepelnek a résztvevők között, mindenképpen egy rendkívül izgalmas versenyre számíthatunk.

a már bejelentett csapatok névsora (forrás: hltv.org)

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!