A G2-t és az EnVyUst is megjárt franciák ellen lép ma szerverre a Budapest Five

A G2-t és az EnVyUst is megjárt franciák ellen lép ma szerverre a Budapest Five

Kemény falat lesz az LDLC, de az egymás elleni eredmények a Budapest Five-nak kedveznek.

A Vulkan Fight Series első meccse nem sikerült túl jól, de az EDC első szezonjában már a rájátszásban van a Budapest Five, ma pedig indul az ESEA Relegation, ahol újabb csapatok ellen, újabb versenyen bizonyíthatnak.

Hosszú út vezetett ide, hiszen az ESEA Advanced még szeptember elején indult. Ott a legjobb 4 csapat között zárt a BP5, amivel kivívták maguknak a jogot, hogy ma szerepelhessenek a Relegation ligában. A cél itt is hasonló, bejutni a legjobb négy közé. Díjazás itt nincs, nem a pénzért, hanem a presztízsért játszanak a csapatok. 

az ESEA Relegation csapatai (forrás: hltv.org)

Összesen 12 alakulat vághat neki a ligának, közülük pedig négyen szintet lépnek majd és bejutnak a Premier ligába. Ott már nem kisebb a tét, mint az ESL Pro League, a profi CS:GO csapatok egyik legnagyobb versenye. Egyelőre az EPL-nél még nem tartunk, elsőként a Relegation jelentette akadályokat kell megugrania a magyar csapatnak.

Mai ellenfelük a francia LDLC lesz, ahol olyan játékosokat találunk, mint a G2-t megjárt bodyy vagy éppen SIXER, aki évekig erősítette az EnVyUs csapatát. Persze ez az LDLC már nem az, amelyik Majort nyert még 2014-ben, de nem szabad lebecsülnünk a jelenlegi felállást sem. Ahogy arról sem feledkezhetünk meg, hogy a nyáron találkozott már egymással a két csapat és akkor 2-1-es aránnyal a Budapest Five volt az erősebb. Túlzás nélkül, ma is bizakodva várhatjuk az összecsapást.

Délután 17 órakor kezdődik a mérkőzés, amit természetesen élőben követhettek majd az Esport1TV-n. Ne felejtsétek el, hogy már él a nyereményjátékunk is, amire itt a cikk alján is jelentkezhettek, Twitchen pedig a !nyeremény paranccsal éritek majd el a délutáni BP5 vs LDLC meccsen.

Decemberi CS:GO maraton - AK-47 | The Empress nyereményjáték

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!