Nyereményjátékkal veszi kezdetét az IEM Global Challenge

Nyereményjátékkal veszi kezdetét az IEM Global Challenge

Hat nap alatt, összesen négy versenyen szurkolhatunk kedvenceinknek. Igazi decemberi CS:GO maraton indul ma.

Az év utolsó nagy dobása. A mondat, ami tökéletesen leírja az IEM Global Challenge versenyét. Hosszú ideje tervezik már, időközben a koronavírus miatt el kellett vetniük a LAN ötletét, így most ez a verseny is online keretek között zajlik majd. Ettől függetlenül, több amerikai csapat is Európába utazott, szóval izgalomból nem lesz hiány.

Összesen 8 csapat küzd majd meg a 500 ezer dolláros díjazás szeleteiért, arról nem is beszélve, hogy a pénzen túl egyfajta lezárásnak is tekinthető a verseny. Akik ezt megnyerik, azok bajnokként zárják az évet és a legerősebb profi CS:GO csapatként várhatják a 2021-es szezon kezdetét.

az IEM Global Challenge csapatai ( forrás: hltv.org)

A mai naptól kezdve, egészen vasárnapig tart a torna, mi pedig nem maradunk majd le egyetlen meccsről sem. Apró változás azért történt a menetrendben. Bár a mai nyitómeccs is az Esport1tv Twitch csatornán lesz látható, lesznek mérkőzések, amelyek átkerülnek majd az Esport2tv-re, mivel az E1tv-n elsősorban a Budapest Five ESEA Relegation, Vulkan Fight Series és EDC meccseit követjük majd.

Az IEM Global Challenge magyar közvetítésének mai menetrendje:

Ha mindez nem lenne még épp elég izgalmas, akkor egy nyereményjátékkal is kedveskedünk nektek. Csak a mostani héten négy különböző CS:GO versenyt követhettek majd élőben az Esport1tv-n és az Esport2tv-n, amiken mind él majd a jelentkezés a játékunkra. A nyeremény pedig nem más, mint egy AK - The Empress skin, Field-Tested állapotban, egy NiP, egy BIG és egy IEM Katowice 2019 matricával.

Hogy mást ne mondjunk, Magisk is ilyen AK-val osztja a fejeseket az Astralis meccsein

A játékba való bekerülés néhány kattintást vesz csupán igénybe. Először is, a nyereményjátékot megnyitva be kell jelentkeznetek a megadott módok valamelyikével, majd teljesíteni az ott látható néhány egyszerű feladatot. Ha ezek megvannak, akkor ninc smás dolgod, mint dőlj hátra, élvezd az IEM Global Challenge, illetve a Budapest Five mérkőzéseit és várd a sorsolást.

Decemberi CS:GO maraton - AK-47 | The Empress nyereményjáték

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!