Emlékeztető: éjfélkor zárul a uRage perifériák nyereményjátéka!

Emlékeztető: éjfélkor zárul a uRage perifériák nyereményjátéka!

Már csak néhány óráig szállhattok be a uRage perifériák játékába.

Hamarosan lejár az óra, véget ér az Esport1 közösség ünnepváró játéka, melyben két darab uRage Reaper 900 gamer egér, egy uRage Exodus 850 mechanikus billentyűzet, és egy uRage Exodus 900 mechanikus billentyűzet találja meg új tulajdonosát a Hama Magyarország és a Konzolvilág felajánlásából! Ha lemaradtál róla, az alábbi cikkünkben bepótolhatsz minden részletet!

A szelvények feloldásának és beváltásának lehetősége ma éjfélkor véget ér, itt az utolsó alkalom arra, hogy beszállj a játékba, vagy még egy kicsit nagyobb eséllyel indulj, ugyanis minél több szelvényt váltasz ki, annál többször kerül bele a neved a virtuális kalapba. Ha új vagy itt, akkor se aggódj, még bőven kifarmolhatsz elegendő pontot, például a frissen megjelent heti küldetésünk 500 E1 pontot ad, de közvetítések is szép számmal mennek az este folyamán! 

A sorsolás eredményét a Facebook oldalunkon publikáljuk december 16-án. Az ünnepek alatt is készülünk Nektek egy-két finomsággal, annyit elöljáróban elmondunk, hogy a következő játék helye az Instagramunk lesz!

A uRage termékekről készült tesztünket láttad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!