Hearthstone: Ma érkezik a 19.2-es patch, hat lapot gyengít a Blizzard

Hearthstone: Ma érkezik a 19.2-es patch, hat lapot gyengít a Blizzard

A Demon Hunter és a Hunter kapja meg a gyengítéseket közvetett és közvetlen módon.

Reagál a panaszokra és a visszajelzésekre a Blizzard, december 15-én érkezik a Hearthstone 19.2-es frissítése, amiben hat lapot nerfelnek. A Demon Hunter minden változata megkapta a gyengítést, de a Highlander Hunterrel sem bántak kesztyűs kézzel. 

A Blade Dance az OTK és Soul Demon Hunterekben játszott fontos szerepet, a Dreadlord's Bite főleg az Aggro és Highlander DH-kban volt kulcsfontosságú kártya. A Lorekeeper Polkelt több classnál is fontos szerepet tölt be, legyen szó a Rouge-ról, a Hunterről vagy épp a Demon Hunterről. Többnyire az a plusz egy mana nem sokat számít a gyorsabb paklikban, az effekt a lényeg. A Voracious Reader szintén a gyorsabb változatokban volt nagyon hasznos lap, a plusz egy mana ilyen effekt mellett még mindig nem számít annyit.

A Dinotamer Brann kizárólag a Highlander Huntert gyengítette, ami a világbajnokságon megmutatta, hogy bár van benne potenciál, messze nem a Tier S kategóriába esik. A plusz egy mana miatt a Wild játékosok örülhetnek, a Reno-Even Hunter mostantól meghódíthatja a laddert. A változtatások a mai nap késő délutáni/esti órákban aktiválódnak a szervereken, a gyengített lapokat teljes áron törhetitek be két héten keresztül. A Combo Rouge, az ETC Warrior az összes Paladin és az Evolve Shaman eközben dörzsölheti a tenyerét, ezek a deckek elkerülték a nerfkalapács csapásait.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik most a legerősebb deck Standardban?