Fontos meccs előtt áll a Budapest Five, reméljük ma a technika sem tesz majd keresztbe

Fontos meccs előtt áll a Budapest Five, reméljük ma a technika sem tesz majd keresztbe

Az ESEA MDL Relegation alsó ágáról kell visszajönnie a Budapest Five-nak.

A rossznyelvek szerint a fnatic az a csapat, amelyik csak egy pályás hátrányból tud Bo3-as meccset nyerni. Hasonló lehet a helyzet a Budapest Five-val is, hiszen pár napja még coolio is megjegyezte, hogy nekik valahogy csak az alsó ágról megy mostanában a játék igazán.

Az ESEA Advanced-ban valóban ez volt a helyzet, ahogy az EDC rájátszásába is az Endpointtól elszenvedett vereség után jutottak be torzsiék. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy az LDLC elleni Relegation meccsen még a technika ördöge is a BP5 ellen volt.

Reméljük, hogy ma ez másképp lesz. Ezúttal a lengyel Illuminar lesz a magyar csapat ellenfele, akikkel szemben bizony sokan sima Budapest Five győzelmet várnak. A European Development Championship A csoportjában 2-1-re vertük a lengyeleket, azóta pedig mintha még kevésbé menne nekik a játék.

Nemrég a PACT 2-0-ra rendezte le őket, tegnap pedig igazán megsemmisítő vereséget szenvedtek a FATE ötösétől. A bolgárok is 2-0-ra nyertek ellenük, ráadásul úgy, hogy az Illuminar két pálya alatt, összesen 5 kört tudott megnyerni. Bőven verhető állapotban vannak most és reméljük, hogy a Budapest Five is könnyedén átszalad majd rajtuk. Egy biztos, aki elveszíti a meccset, az kiesik a Relegation ligából.

Decemberi CS:GO maraton - AK-47 | The Empress nyereményjáték

A Budapest Five vs Illuminar összecsapást az Esport1TV-n követhetitek majd, délután 5 órától.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!