Írjuk fel a kéménybe, ritka az olyan nap, amikor teljes csődöt jelent a dán CS:GO

Írjuk fel a kéménybe, ritka az olyan nap, amikor teljes csődöt jelent a dán CS:GO

A BIG jön, lát, de vajon győzni is tud-e majd?

Mindig is ottvoltak a legjobb alakulatok között a dán csapatok és a dán játékosok, de igazán akkor törtek a csúcsra, amikor megalakult az Astralis. Azóta viszont szinte töretlen a dán CS:GO sikere, sőt idén az Astralis mellett megjelent a legjobbak között a Heroic is.

Többek között az IEM Global Challenge-en is sokan az Astralist vagy a Heroicot várják győztesként, ettől viszont most elég messze állnak a csapatok. Nagy pofont kapott tegnap mindkét alakulat, előbbi a BIG ötösétől kapott ki 2-0-ra, utóbbit pedig a Liquid tudta 2-0-ra verni. 

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül a BIG játékosai mellett, akik eredetileg nem is lettek volna ott a versenyen. Nem kaptak meghívást, csak időközben a Chaos ki szeretne lépni a CS:GO-ból, már el sem jöttek az IEM Global Challenge-re és az ő helyükre ugrott be a BIG. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy a német csapat lehet a verseny legnagyobb meglepetése. A Vitality és az Astralis elleni győzelmük után már a rájátszásban vannak és nagyon úgy néz ki, hogy egy esetleges dán rangadó helyett a BIG-nek szurkolhatunk majd a döntőben.

Az IEM Global Challenge tegnapi eredményei:

  • Liquid 2:0 Heroic
  • Vitality 2:0 Complexity
  • BIG 2:0 Astralis

Ma délután folytatódik a küzdelem, két meccsen szurkolhatunk majd. A Furia és a Heroic összecsapásán a vesztesmár biztosan kiesik, míg este a Na'Vi és a Liquid meccsén a győztes már biztosan továbbjut a rájátszásba. Ne feledjétek, hogy továbbra is él a nyereményjátékunk is, ahol egy AK-47 - The Empress skin keresi a gazdáját.

Az IEM Global Challenge mai menetrendje:

Decemberi CS:GO maraton - AK-47 | The Empress nyereményjáték

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!