A Budapest Five számára vége az ESEA Relegationnek, az EDC-re kell koncentrálni ma

A Budapest Five számára vége az ESEA Relegationnek, az EDC-re kell koncentrálni ma

Délután 1 órakor találkozunk az Esport1TV-n.

Kemény ellenfélnek bizonyult az Illuminar, amibe bele is tört a Budapest Five bicskája. Kikaptunk a lengyelektől, ami azt jelentim, hogy nincs több BP5 meccs az ESEA MDL 35. szezonjának Relegation ligájában. Nem sikerült bejutni a Premierbe, a 36. szezonban is az Advancedból kell, hogy nekivágjon a küzdelemnek a csapat.

Azt viszont ne felejtsük el, hogy egyrészt már az is nagy siker, hogy a Relegationben küzdhettünk, másrészt pedig ez még egy csak egy hosszú út első lépése volt. Nyáron a Home Sweet Home és az Eden Arena kupákon tanult rengeteget a csapat, azóta pedig még többet fejlődnek napról napra. Az ESEA MDL Premier most elúszott, de lesz lehetőség a javításra a következő szezonban is, sőt, még most decemberben is érhet el nagy sikereket a csapat.

a tegnapi meccs statisztikái (forrás: hltv.org)

Az EDC első szezonjában például már ott van a Budapest Five a legjobb 8 csapat között. Ma kezdődik a rájátszás, első ellenfelünk pedig a sAw csapat lesz. Sokan talán legyintenek egyet a portugál csapat láttán, de ne felejtsük el, hogy a sAw jelenleg a 25, helyet foglalja el a HLTV-n, amit nagyban köszönhetnek a remek DreamHack Open December szereplésüknek. 

Ott olyan csapatokat utasítottak maguk mögé, mint a Gambit vagy a Nemiga. Egészen a döntőig meneteltek, ahol azonban a Virtus.pro megállította őket. Most rajtunk a sor, nekünk kell kitennünk a stop táblát a sAw elé. Nem lesz könnyű menet, de nem lehetetlen. Ugyanakkor a csapatnak szüksége lesz minden biztatásra, tehát ne feledjétek, hogy kora délután, 13 órától Budapest Five vs sAw meccs lesz az Esport1TV-n.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!