Hirdetés

Kevés csapat tud akkor hátrányból felállni, mint tegnap az Astralis

Indul az IEM Global Challenge rájátszása!

Hirdetés

Az online szezonnak köszönhetően, talán idén minden eddiginél több volt a nagyarányú győzelmek száma. Szinte minden versenyen becsúsztak valakiknél a 16-3-as, 16-5-ös győzelmek. Ekkora hátrányból felálló csapatot viszont ritkán láttunk, de tegnap még ez is sikerült az Astralisnak.

A francia Vitality ellen játszottak, ráadásul a meccs a kiesés elkerüléséért ment. Mindketten kikaptak a BIG-től, ugyanakkor mindketten győzni tudtak a Complexity játékosaival szemben. Sokáig úgy tűnt, hogy kettejük közül a Vitality lesz az erősebb, az első pálya után legalábbis sokan temették a dánokat. Ők nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Hiába nyerte meg Nuke-ot, az Astralis egyik legendás pályáját a Vitality 16-2-re, a dánok nem estek össze. Megrázták magukat, újult erővel mentek Dust2-re és vissza is lőtték magukat a játékba. Igaz, hogy ehhez két hosszabbítás is kellett, de kifizetődött a küzdelmük, hiszen D2 után, 1-1-es állásnál Infernon már esélyt sem adtak a Vitalitynek. Nem sikerült akkora különbséggel nyerniük, mint ZywOo-éknak Nuke-on, de a 16-5-ös így is mutatós.

A B csoportban pedig a Liquid és a Furia küzdöttek az utolsó továbbjutást érő helyért. Ha két hónappal korábban lett volna ez a meccs, akkor valószínűleg esélye sem lett volna a Liquidnek, most viszont más volt a helyzet. Egy ideje már keringenek pletykák a Furia egyes játékosai körül, lehet, hogy 2021-ben megbomlik az ötös, ez pedig láthatóan rányomta bélyegét a játékukra. Overpasson még úgy-ahogy tartották magukat, de a győzelem ott sem jött össze, Infernon pedig teljesen szétestek. 2-0-val mentek tovább a Liquid játékosai, akik ma már az elődöntőkben játszanak, akár csak az Astralis, a BIG és a Na'Vi.

Az IEM Global Challenge magyar közvetítésének menetrendje:

Decemberi CS:GO maraton - AK-47 | The Empress nyereményjáték

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted kik nyerik a mai meccseket?

  • 33 %
  • 56 %
  • 0 %
  • 11 %
Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés