Az Astralis pofonjaitól szétesett a Liquid - Jöhet a játékoscsere!

Az Astralis pofonjaitól szétesett a Liquid - Jöhet a játékoscsere!

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a bejelentés.

A Liquid hosszú idő után, végre megmutatta, hogy számolni kell még velük, hogy számolni kell még az NA CS-vel. Parádés játékkal jutottak el az IEM Global Challenge döntőjéig, ott azonban már az Astralis állta az útjukat. Az igazi meglepetés viszont nem a meccsen, hanem utána történt.

A dán csapat simán nyerte a döntőt, ezt borítékolni lehetett már a meccs előtt is. A mérkőzés után Twistzz volt az elemező asztal online vendége, őt faggathatták a Liquid játékáról, jövőjéről. Twistzz pedig a sablon válaszok helyett egy mindenki számára meglepő bejelentéssel érkezett, ez volt az utolsó CS:GO versenye a Liquid színeiben.

Elmondása szerint hálás a teljes csapatnak, a döntést pedig közösen hozták meg. 2021-től már biztosan nem lesz a Liquid tagja a kanadai sztárjátékos, arról viszont még nem árult el semmit, hogy merre sodorhatja őt a jövő. A találgatások persze már beindultak, sokan örülnének például, ha Twistzz a FaZe-be menne, olof helyére.

És, hogy kit igazol majd le a Liquid? Biztosan még ezt sem tudni, de a bejelentés előtti percekben már felröppent a pletyka, miszerint a V4 Future Sports Festivalt is megjárt brazil irányító, FalleN lehet a Liquid megmentője. FalleN már több, mint három hónapja van az MiBR kispadján, és minden szempontból logikus lenne őt leigazolni. Mire van szüksége jelenleg a Liquidnek? Egy dedikált AWP-s játékosra és egy erős irányítóra, FalleN pontosan ez az ember.

FalleN és az akkori MiBR, a 2019-es V4FSF színpadán

Meglátjuk mit hoz a jövő, kíváncsian várjuk, hogy hová igazol majd Twistzz, ahogy azt is, hogy vajon tényleg FalleN jön-e majd a Liquidhez. Ha igen, akkor ez lesz a brazil sztárjátékos első nem brazil csapata.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!