A Honvéd FUT versenyén már csak 8 játékosnak van esélye a next-gen konzolra

A Honvéd FUT versenyén már csak 8 játékosnak van esélye a next-gen konzolra

Már csak négy-négy játékos maradt a HELL Honvéd FIFA 21 versenyén a két konzolt figyelembe véve, de az elődöntő párosításai is készen vannak.

Javában zajlik a HELL Honvéd FIFA 21 versenye, és a csoportmérkőzek izgalmai után kisorsolták az elődöntők párosításait, ahol már csak 4-4 játékos maradt a két konzolon. Az Ultimate Team rendszerben zajló eseményen a résztvevőknek a saját maguk által összerakott csapataikkal kellett kiharcolniuk a továbbjutást. Ezen a tornán konzolonként (Xbox One és PS4) 6-6 játékos indult el, és közülük a hármas csoportokból ketten már kiestek, így PS4-en és Xbox-on is megfogyatkozott azoknak a száma, akiknek lehetősége maradt a Honvéd által kínált e-sport szerződésre, valamint az új generációs masinára.

Mivel az Xbox-os versenynek az eddigi része hamarabb lezajlott, ezért hamarabb rendezik meg a legjobb négy összecsapásait. A december 20-án megtartandó találkozók az alábbiak szerint alakulnak, ahol minden esetben BO3-as formátumban küzdenek meg a felek, így legalább 2 találkozót kell megnyerni a döntős részvételért:

Vasárnap 18:00 - Xbox One

I. elődöntő: MiklosSimooN vs. MacherHenrik

II: elődöntő: ManlyDan vs. Komi JR

December 22. kedd 18:00 - PlayStation 4

I. elődöntő: Brandt_x vs. mnorbi

II: elődöntő: VSMunez vs. Norberto

Természetesen a nézők is nyerhetnek, minden meccsnapon egy 5.000Ft-os PlayIT Store utalványt sorsolnak ki a szervezőn, így az izgalmak mellett néhány szerencsés további jutalommal is gazdagodik, ezért nem érdemes lemaradni a közvetítésről. Az összes mérkőzést itt lehet követni: www.twitch.tv/hortimegmondja.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!