Hirdetés

LoL: Legnagyobb vesztesei a 10.25-ös frissítésnek

A jelenlegi frissítésben érkezett változások jó pár hős statisztikáit megbolygatták. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

A 10.25-ös League of Legends frissítésben 28 tárgy és 28 hős változott, utóbbiak csapatában voltak olyanok, akik kisebb-nagyobb nerfekkel búcsúztak a 2020-as esztendőtől. Az idei év utolsó nagy patchének legnagyobb vesztesei következnek, azok a karakterek, amelyek a gyengítések után a legtöbbet veszített a győzelmi arányok tekintetében.

Kayle: -2,57%-os win rate

A felső ösvényről sikerült eltüntetni a hőst, a középsőn azonban még mindig túl erős volt, ezért még egyszer lesújtott a nerfkalapács. Továbbra is a jobb választások közé tartozik Kayle, azonban van rá válasz, nem kell attól félni, hogy két tárgy után átgázol az ellenfeleken. 

Fizz: -2,65%-os win rate

A középső ösvényen átvette az uralmat Fizz, azonban nem tartott sokáig az öröme. A 11.1-es frissítésben tovább gyengülhet, ugyanis a legjobb tárgyát (Hextech Rocketbelt) nerfei a Riot Games.

Kayn: -7,17%-os win rate

Akkora pofont kapott Kayn, hogy a Szurdok Hírnöke adta a másikat. Csökkentették az armorját, és a Reaping Slasht, a legfontosabb sebző képességét. Nem véletlen döntött úgy a Riot Games, hogy a 10.25b hotfixben visszaállítja az armor nerfet és a Q sebzését a 10.24-es értékekre. A töltési időhöz nem nyúltak a fejlesztők, úgy gondolják, hogy ez a gyengítés továbbra is esedékes a bruiserként és assassinként egyaránt bevethető karakter kapcsán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Melyik formáját szereted jobban Kaynnek?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • PlanCake 7 hónapja
  Kicsit még kéne dolgozni azon a kayn nerfen. Értem én, hogy túl lőttek a célon, de így, hogy visszaállítják, low eloban tovább szánt a champ. Az a cd ide édes kevés, már ha high eloban elég bármire is.
  0 0 Válasz
 • BigBlin 7 hónapja
  Összesen minimum 56 változtatás van/lesz ebben a patchben. Mégis ezeknek csak 5-6 százalékáról esett szó. Régebbi cikkeidhez képest kicsit clickbaitelve érzem magam...
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 7 hónapja
  gg kayle újra minion erősségű toppon
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés