LoL: Legnagyobb vesztesei a 10.25-ös frissítésnek

LoL: Legnagyobb vesztesei a 10.25-ös frissítésnek

A jelenlegi frissítésben érkezett változások jó pár hős statisztikáit megbolygatták. 

A 10.25-ös League of Legends frissítésben 28 tárgy és 28 hős változott, utóbbiak csapatában voltak olyanok, akik kisebb-nagyobb nerfekkel búcsúztak a 2020-as esztendőtől. Az idei év utolsó nagy patchének legnagyobb vesztesei következnek, azok a karakterek, amelyek a gyengítések után a legtöbbet veszített a győzelmi arányok tekintetében.

Kayle: -2,57%-os win rate

A felső ösvényről sikerült eltüntetni a hőst, a középsőn azonban még mindig túl erős volt, ezért még egyszer lesújtott a nerfkalapács. Továbbra is a jobb választások közé tartozik Kayle, azonban van rá válasz, nem kell attól félni, hogy két tárgy után átgázol az ellenfeleken. 

Fizz: -2,65%-os win rate

A középső ösvényen átvette az uralmat Fizz, azonban nem tartott sokáig az öröme. A 11.1-es frissítésben tovább gyengülhet, ugyanis a legjobb tárgyát (Hextech Rocketbelt) nerfei a Riot Games.

Kayn: -7,17%-os win rate

Akkora pofont kapott Kayn, hogy a Szurdok Hírnöke adta a másikat. Csökkentették az armorját, és a Reaping Slasht, a legfontosabb sebző képességét. Nem véletlen döntött úgy a Riot Games, hogy a 10.25b hotfixben visszaállítja az armor nerfet és a Q sebzését a 10.24-es értékekre. A töltési időhöz nem nyúltak a fejlesztők, úgy gondolják, hogy ez a gyengítés továbbra is esedékes a bruiserként és assassinként egyaránt bevethető karakter kapcsán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik formáját szereted jobban Kaynnek?