Hivatalos: Elkezdett dolgozni a Riot Games a League of Legends MMO-n

Hivatalos: Elkezdett dolgozni a Riot Games a League of Legends MMO-n

Jöhet a World of Runeterra, a LoL hivatalos MMO játéka?

2018 júliusában kezdték el pletykálni, hogy a Riot Games egy League of Legends univerzumából táplálkozó MMO-val lepheti meg a rajongókat, ugyanis Marc Merrill (Riot Games alapító) a közösségi média oldalán osztott meg egy rejtélyes bejegyzést.

A hype gyorsan lecsengett, más játékok kerültek előtérbe, de úgy tűnik, hogy most végre itt az idő ténylegesen felülni a hypevonatra, mivel a Runeterra világára épülő MMO hivatalossá vált. Ghostcrawler (LoL egyik vezető dizájnere) Twitterren hívta fel a figyelmet arra, hogy egy hatalmas játékon kezdtek el dolgozni, ami biztosan MMO lesz.

Ezzel valóssággá válhat az, amit százezrek, ha nem milliók vártak már évek óta, hogy a kedvenc karaktereik egy MMO-ban térjenek vissza. A már korábban említett Marc Merrill, Riot Duckfist és Riot Ve1vet szintén megerősítette, hogy valami óriási, grandiózus projekt van készülőben a háttérben. A Riot MMO fejlesztése még nagyon az elején jár, egyelőre keresik a megfelelő személyeket, akikkel együtt felépíthetik Runeterra eddig sosem látott változatát. A tervezési fázistól a kész játékig 6-7 év is könnyedén eltelhet, de ez egy igazi gamernek nem számít.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



1-5-ig terjedő skálán mennyire várod már a LoL MMO-t?