Máris buffot kapott a Skoda T 45, az első csehszlovák nehéz tank

A Wargaming 2021-ben tervezi behozni a csehszlovák nehéz harckocsikat, és az első képviselőjüket máris felbuffolták.

A tervek szerint nemcsak olasz nehéz tank ágat, hanem csehszlovák tankokat is kapunk 2021-ben, ami mindenképp dicséretes lépés a fejlesztők részéről, ugyanakkor az új ágak inkább csak csonka ágnak nevezhetőek, és valószínűleg a tier VIII-as prémium harckocsikon lesz a hangsúly, ahogy tavaly a kétágyús tankoknál, idén pedig az olasz nehéz tankoknál is volt.

A tank előzetes paraméterei ugyan nem tűnnek kiemelkedőnek, de a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem maradhat ebben a formában a Skoda T 45, ezért kisebb módosításokat eszközöltek a tankon. Javították a tűzgyorsaságát, a töltési idejét, a percenként kiosztott sebzését és a célzási idejét, cserébe csökkentették a HP értékeit,-plusz  javítási költsége 7.500 kredit helyett csupán 7.000 kreditet kóstál majd.

  • Tűzgyorsaság: 6,95 helyett 8,13 lövés / perc
  • Újratöltési idő: 8,63 másodperc helyett 7,38 másodperc
  • Célzási idő: 2,78 másodperc helyett 2,4 másodperc
  • DPM: 1530 helyett 1788 sebzés percenként
  • HP: 1500 helyett 1400

Fontos, hogy egyelőre minden paraméter a tesztelés fázisának megfelelően még nem végleges, a kiadás előtt pedig még sok minden változhat.

Az eddigiek alapján hogyan vélekedtek az első csehszlovák harckocsiról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.