Brutális Trainnel zárta mai első meccsét a Budapest Five

Brutális Trainnel zárta mai első meccsét a Budapest Five

A legfontosabb győzelem ma már összejött, de még mindig hátravan egy mai mérkőzés.

A legjobb 8 között zárt a Budapest Five az EDC első szezonjában, miután 2-1-es vereséget szenvedtek a sAw ötösétől. Sebaj, a Vulkan Fight Series keretein belül még mindig játékban van a csapat, sőt, újabb győzelmet szereztek meg ma.

Mai ellenfelük az orosz többségű ex-ETHEREAL volt, akiket koránt sem szabad lebecsülnünk, már csak az impozáns 45. helyük miatt sem a HLTV ranglistán. Most is megmutatták, hogy mit tudnak, hiába volt erős a magyar csapat játéka Dust2-n, az oroszok 9-13-as hátrányból fordították meg a pályát. Nuke-on sem hazudtolták meg magukat. Szinte végig fej-fej mellett ment a küzdelem, ám ennek a pályának a végén a Budapest Five örülhetett, 16-14-re nyerték meg Nuke-ot.

Nuke statisztikái (forrás: hltv.org)

Trainen kellett eldőlnie a küzdelemnek, a BP5 egyik legjobb pályáján. Annak rendje és módja meg is nyerték a késkört, beválasztották magukat CT-be és indulhatott a meccs. Labdába sem tudtak rúgni ellenfeleink, 13-2-es BP5 vezetéssel zárult a félidő. A bitang erős desert eagle force köröknek hála minimálisan még javítani tudott az ex-ETHEREAL, de a Budapest Five így is megnyerte a pályát 16-6-ra, a meccset pedig 2-1-re.

Ezzel 2-1-ben áll a magyar csapat a svájci rendszerben, következő ellenfelük szintén egy 2-1-es alakulat lesz, egyelőre még nem tudni, hogy mikor. Az viszont biztos, hogy torzsiék még egyszer szerverre lépnek ma, méghozzá a Challenge Cup keretein belül. Ennek a legutóbbi felvonását megnyerte a csapat, leginkább arról volt emlékezetes a verseny, hogy két körönként bizonyos feladatok elé állították a csapatokat. Volt, hogy csak pisztolyokat vásárolhatnak, volt, hogy csak shotgunokat, stb stb. Hasonlóan vicces körökre számíthatunk ma este is, amikor a PACT ellen játszik majd a magyar ötös.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!