LoL: Ezt a 15 hőskinézetet akciózták le a karácsonyi időszakra

LoL: Ezt a 15 hőskinézetet akciózták le a karácsonyi időszakra

Sajnos nem különösebben készült az ünnepi szezonra a Riot Games.

Csalódást keltő lehet a veterán LoL-osok számára a 2020-as karácsonyi időszak, ugyanis sem az Idézők Szurdokában nem kapott mikulássapkát a Baron Nashor, sem az esemény nem hozott extrát, ugyanúgy a tokenfarmolásról szól. A rossz szájízt tovább fokozza, hogy a heti akciós hőskinézetek listáján sincs igazán érdekes tétel, a szokásos kedvezményeket kapta meg 15 skin. Amit meg lehet említeni pozitívumként, hogy az Epic (1350 RP) kategóriába eső tételek száma megszaporodott.

Mielőtt elmerülnétek a százalékok tengerében, itt vannak a hősök, amelyeket RP-ből olcsóbban vásárolhattok meg egy héten keresztül.

  • Ezreal - 355 RP (-55%)
  • Fiddlesticks - 234 RP (-60%)
  • Fizz - 395 RP (-55%)
  • Kennen - 395 RP (-55%)
  • Talon - 352 RP (-60%)

Ezreal, a Megyék Csatája győztes Nógrádi Tollas Vitéz, Frenna szerint simán benne van a 3 legjobb ADC-ben jelenleg. Fiddle és Talon inkább szórakoztató karakter, mint a leghatékonyabb választás. Fizz bármikor bevethető a középső ösvényen, igaz a Hextexh Rocketbelt gyengítés nem esett jól neki. Kennen akkor kerülhet szóba, amikor Renektont vagy Dariust kell countereleni a felső ösvényen.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

Galéria

Kövess Minket!



Te vettél már teljes áron hőskinézetet?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.