Ünnepi játékkal és küldetéssel kívánunk Nektek boldog, békés karácsonyt!

Ünnepi játékkal és küldetéssel kívánunk Nektek boldog, békés karácsonyt!

A két ünnep között sem maradnak új lehetőségek nélkül az Esport1 közösség tagjai!

Elérkezett 2020-ban is a szeretet ünnepe, ilyenkor még a legelszántabb gamerek is tarthatnak egy kis szünetet. Mintha csak tegnap kezdődött volna ez az év, és már lassan a végéhez közeledünk, persze ezt a világ valószínűleg nem bánja, hiszen 2020 finoman szólva is meglehetősen egyedi év lett.

Mi viszont egy rövid időre még maradnánk benne, hogy megköszönjük Nektek, Esport1 olvasóknak, hogy 2020-ban is ilyen aktívan követtétek az oldalt, a közvetítéseket. Remek pillanatokat élhettünk át közösen, ez pedig 2021-ben sem lesz másképp.

Ennek örömére hoztunk Nektek még egy utolsó játékot az idei évre, mely egyúttal a 2021-es időszak felvezetése is, hiszen egészen január 10-ig lehet rá benevezni. A Konzolvilág és a Cenega Hungary jóvoltából tulajdonosát keresi egy Dragon Ball Z: Kakarot PS4-re! A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint az alábbi Instagram poszthoz megírni kommentbe, hogy melyik volt az eddigi kedvenc Dragon Ball játékod, ha volt! Természetesen azzal is beszállhatsz, hogy nem volt még, de ezt kipróbálnád! A játékba egészen január 10 éjfélig lehet beszállni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Esport1 (@esport1) által megosztott bejegyzés

E1 pont hóvihar az ünnepekre

Ami pedig az oldalra regisztrált felhasználókat illeti, pikk-pakk szerezhettek most további 500 E1 pontot, ugyanis egy ultimate karácsonyi küldetéssel érkeztünk Nektek a szokásos heti küldetés mellé! Ha kinéztél valamit a Piacról, de még nincs meg hozzá a szükséges pont, akkor itt a remek alkalom, teljesítsd az alábbi küldetés január 2 éjfélig, és igazi pontzuhatagban lesz részed!

Az Esport1 minden szerkesztőjének, kommentátorának és munkatársának nevében, boldog, békés karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!