Gameplay videót és megjelenési időszakot kapott a Sons of the Forest

Gameplay videót és megjelenési időszakot kapott a Sons of the Forest

A nagy sikerű The Forest folytatása újabb érdekes, és hátborzongató kalandokat kínál a játékosoknak.

2014-ben egy nagyon-nagyon korai hozzáférésű játékként jelent meg a The Forest, mely végül 2018-ra nyerte el a ma is ismert végső formáját. A játék egy para elemekkel masszívan megspékelt túlélő játék, mely kapott egy erős sztorit, a flottul működő multiplayer módja miatt pedig a mai napig tisztességes számú ember játszik vele.

A 2019-es Game Awardson aztán a fejlesztők nagy bejelentést tették, lerántották a leplet a Sons of the Forest nevű folytatásról, amit egy másfél perces trailerrel tettek meg.

Tegnap, szenteste idejére pedig újfent meglepték a játékosokat, bő egy éves csend után gameplay trailer jelent meg az új üdvöskéhez, melynek a végére megjelenési évet is betűztek.

A jó hír, hogy már 2021-ben megjelenik, a még jobb pedig, hogy bár nem next gen grafikára kell számítani, azért a látványra nem lehet panasz. Reméljük, hogy a tényleges megjelenéskor is ilyen jól fog festeni a játék, no meg hogy nem fog átcsúszni a debütálás 2022-re. 2020-ban a koronavírus miatt különösen sok játék piacra dobása került egy későbbi időpontra.

Te várod a Sons of the Forest megjelenését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!