Új zászló alatt folytathatja a jelenlegi GODSENT?

Új zászló alatt folytathatja a jelenlegi GODSENT?

Mindeközben a Cloud9 felállása is megbomlott kicsit.

Korábban is hallani lehetett már arról, hogy a GODSENT játékosait kivásárolhatják, most azonban úgy tűnik, hogy valóban megtörténik az üzlet. Ha minden jól megy, akkor 2021-ben most már tényleg CS:GO csapattal támad az a FunPlus Phoenix, amelyik alaposan lejáratta magát az év elején.

A CS:GO-ba újonnan belépőként, nagy tervekkel érkeztek, hogy aztán körülbelül 1 hónap leforgása alatt, négy különböző ötöst is felemésszenek. Többek között az akkori Heroic felállással is próbálkoztak, az a csapat egyetlen egy hivatalos meccset játszott. Visszavettek a tempóból a kínai szervezetnél, pár hónap múlva megszületett a VALORANT csapatuk, jövőre pedig úgy néz ki, hogy a CS:GO alakulatuk is összeáll.

A források információi szerint már csak az utolsó tollvonások hiányoznak a szerződésekről, ám még így sem lesz teljesen kész a csapat. Kiszivárogtak képek egy kínai eseményről, ahol a FunPlus Phoenix felfedte játékosait, ám azok csak négyen vannak. Maden, farlig, zehN, STYKO és Devilwalk jönnek majd a GODSENTtől, utóbbi azonban ahogy eddig is, a csapat edzője lesz. Ki lehet majd az ötödik FPX játékos? Minden jel arra mutat, hogy az a suNny, aki nemrég kispadra került az ENCE-nél és akit a GODSENThez pletykáltak.

Időközben egy másik csapatnál is változások történtek. A Cloud9 tegnap este jelentette be, hogy külön váltak útjaik eddigi edzőjükkel, kassaddal. Ő és henryG építették fel az új csapatot, de most kassad kiszállt a buliból. A csapat közleménye szerint egyszerűen nem tudott együtt dolgozni ő, mint edző és ALEX, mint IGL, így nem akarják senki idejét vesztegetni, közös megegyezés alapján kassad elhagyta a csapatot.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!