Több millió játékosra csapott le a banhammer néhány nap leforgása alatt

Több millió játékosra csapott le a banhammer néhány nap leforgása alatt

Wh, auto-aim, speed hack, sajnos a PUBG Mobile is szenved ezektől.

Anno mikor bejelentették a PUBG Mobile-t, nem számítottunk arra, hogy idővel népszerűbb lesz, mint a nagyképernyős változat. Pedig így történt, óriási tömegeket játszanak aktívan a mobilos PUBG-vel, míg a PC-s és konzolos változat mintha kihalóban lenne. Ettől függetlenül persze ott is serényen dolgoznak a fejlesztők.

A mobilos játékosok száma viszont azt is jelenti, hogy minden eddiginél több a csaló. Rengeteget próbálnak valamilyen tiltott módszerrel előnyhöz jutni a játékban, de szerencsére a Tencent remekül kezeli a helyzetet, sorozatosan bannolják a csalókat.

Az elmúlt pár napban például több, mint két millió, 2.127.454 csalóra csapott le a banhammer. Elképesztően sok, más játékok már annak is örülnének, ha 1 millió fölött lenne az aktív játékosaik száma. Ehhez képest a PUBG Mobile kibannolt 2 millió játékosa csupán a 4%-a a teljes játékosbázisnak.

A legnépszerűbb csalások között persze ott van az X-Ray vision, ami gyakorlatilag egy wh, az auto-aim és a speed hack is. Őszintén reméljük, hogy a Tencent folytatja a jó munkát és folyamatosan bannolják majd a csalókat a jövőben is, még akkor is, ha azok időről-időre visszatérnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!