Akik tényleg felvirágoztatták csapatukat - 2020 legjobb profi átigazolásai

Akik tényleg felvirágoztatták csapatukat - 2020 legjobb profi átigazolásai

Ki gondolta volna például, hogy a felfrissült BIG ekkora szól majd idén?

Azt már megnéztük pár napja, hogy mik voltak 2020 legrosszabb döntései, legrosszabb átigazolásai a profi CS:GO játékosok között, jöjjenek most a sikersztorik! Ahogy az előző cikknél, úgy most is abszolút a szerző véleménye alapján készült a lista.

A hat emberes Vitality

ZywOo legigazolása óta kétségtelenül a világ legjobbjai között van a Vitality, az igazi csodát viszont nem ő, hanem ScreaM tesója hozta el. Nabil "Nivera" Benrlitom 2020 októberében csatlakozott a csapathoz, azóta hat játékosa van a Vitality-nek, akiket meccs közben cserélgetnek az egyes pályákon. Ez pedig mindeddig remekül működik. Nem igazán találnak legyőzőre, mi sem bizonyítja ezt jobban az IEM Peking győzelmük, ahol a döntőben a Na'Vit kapták el.

Régi-új irányítót szerez a Fnatic

Persze Golden már 2019 őszén is fnatic mezben játszott, de akkor még csak kölcsönben volt a legendás svéd csapatnál. Idén januárban lett a fnatic kezdőjének biztos tagja, egyben a csapat irányítója. Egy darabig úgy is tűnt, hogy minden tökéletes, rég nem látott jó formában volt a fnatic, aztán jött a nyári és az őszi szezon. Sorban veszítették el a meccseiket, szinte minden játékosuk borzasztóan felemás teljesítményt nyújtott. Két biztos pontja volt az ötösnek, Brollan és Golden.

Újra összeállt a népies triász

Kolor, gabesson és fleav. A hazai CS három megkerülhetetlen alakja, akik most újra ugyanazt a csapatot erősítik, igaz gabesson "csak" edzőként. Ősszel szinte a semmiből jött a hír, hogy kispadra került bodito, helyére pedig az akkor már hónapok óta inaktív kolor érkezett. Többen húzták is a szemüket a csere láttán, de Domoszlay Ádám szerencsére rácáfolt a károgókra. Érkezésével sokat fejlődött a BP5 és fejlődnek még a mai napig is. Hazai szinten abszolút királyok, de már a nemzetközi mezőnyben is egyre előrébb jutnak. Kolor egy friss interjújából már azt is tudjuk, hogy bodito visszatérésével fölösleges számolnunk, 2021-ben is marad a Budapest Five jelenlegi felállása.

Megtáltosodott a BIG

Aligha volt olyan ember, aki azt mondta 2020 elején, hogy idén az egyik legjobb csapat a BIG lesz. Teljesen szétesett a német alakulat mióta felbomlott a gob b-féle felállás, most viszont úgy tűnik, hogy megtalálták a tökéletes felállást. K1to és syrsoN érkezett januárban, kettejük közül pedig főként utóbbi az, aki stabil és kellően kemény teljesítményt nyújt. A német játékos simán belőtte magát az év legjobb AWP-s játékosai közé, nem utolsó sorban pedig számos győzelemhez segítette hozzá csapatát. DreamHack Open Lipcse, cs_summit 6 és DreamHack Masters Spring, csak, hogy néhány versenyt említsünk, ahol bizony a BIG olyan csapatokat utasított maga mögé, mint a FaZe, a G2 vagy az Astralis.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!