Ilyen volt az Esport1 közösség éve 2020-ban

Ilyen volt az Esport1 közösség éve 2020-ban

Mintha csak most kezdődött volna, pedig már a végéhez közeledünk.

A 2020-as év kétségtelenül egy rendhagyó időszak volt. A világ alaposan megváltozott, aligha van olyan terület, amit valamilyen módon nem ért el a vírushelyzet. Még az alapvetően digitális elemekre épülő e-sport, videójátékozás és videójáték-fejlesztés is változott, hiszen ezúttal muszáj volt tényleg mindent online vonalra átvinni. A rendezvények fő irányvonala a stream lett, a játékfejlesztők otthonról készítették kedvenc játékainkat, a gaming világában pedig olyan emberek is elmerültek, akik egyébként nem igazán szoktak játszani. 

2020 viszont egy jóval pozitívabb lehetőséggel is kecsegtetett, elindult ugyanis az Esport1.hu hűség- és közösségprogramja, az Esport1 közösség, melynek keretén belül az oldalon aktív felhasználók exkluzív jutalmakat szerezhetnek meg, illetve közvetlenül a cikkek alatt vitathatják meg a legégetőbb témákat. Az év során számos partnerünkkel dolgoztunk együtt azon, hogy a lehető legjobb jutalmakkal láthassunk el Titeket, és mindent összevetve úgy érezzük, hogy ez sikerült is. Rengeteg játék és kedvezménykupon talált gazdára köztetek, de olyan különlegességek is kerültek fel az Esport1 Piacra, mint egy vérbeli gamer szék, gamer asztal, de jó pár kiváló minőségű periféria is új otthonra lelt. És akkor a relikviákról még nem is beszéltünk, születésnapi R6S dobozok, és a 2018-as V4-en világsztár CS:GO játékosok által dedikált egérpad is már valakinek az asztalán díszeleg. Tipp: ilyen egérpadból még mindig van, vidd haza te a FaZe Clan, vagy a HellRaisers darabját!

Egy ilyen évzáró cikk viszont nem lenne teljes néhány érdekes adat nélkül:

  • 2020-ban több mint 25 ezer kommentet írtatok az oldalra
  • Összesen mintegy 20 olyan nyereményjáték volt az Esport1.hu-n, melyre E1 pontok felhasználásával lehetett benevezni
  • A leggyakrabban használt kifejezés a kommentekben a GG
  • A komment toplista első helyezettje négyszer annyi kommentet írt, mint a második
  • Az 5 legtöbb közvetítést néző felhasználó az E1 közösség 2019-es indulása óta együtt közel 1 millió percnyi adást nézett az oldalon
  • A 2020-as év során több mint 350 küldetéssel lehetett extra E1 ponthoz jutni

Mit hoz 2021?

Ami a következő évet illeti, igyekszünk még jobb nyereményjátékokat, és még több garantált ajándékot hozni Nektek, ezzel is megköszönve, hogy ilyen aktív tagjai vagytok az Esport1 közösségnek. Illetve kanyarban van néhány további fejlesztés is, melyek még dinamikusabbá teszik az oldal működését, és új lehetőségeket teremtenek. Találkozunk 2021-ben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!