Miért nincs még mindig Cavani benne a FUT-ban?

Miért nincs még mindig Cavani benne a FUT-ban?

A FIFA 21 rajongóinak egy részét bizony zavarja, hogy a Manchester United legújabb támadója, Edinson Cavani még mindig hiányzik az Ultimate Teamből.

Ha átnézi valaki az Manchester United játékosainak listáját a FUT-ban, akkor rögtön feltűnik neki, hogy egy bizonyos hosszú hajú uruguayi srác nincs sehol. Annak ellenére, hogy rengeteg magas szintű és különleges kártya tűnt már fel FUT-ban az elmúlt 10 évben, Edinson Cavanit most mégis kihagyták ebből a módból, és a játékosok egy része összezavarodott emiatt.

A vörös ördögök színeiben például november 28-án a Southampton elleni meccsen parádézott az El Matador, két gólt és egy gólpasszt is kiosztott, így joggal keresték őt, mivel várták az In-Form verzióját a Team of the Week 10-ben. Ekkor jöttek rá nagyon sokan, hogy egyáltalán nincs még benne az Ultimate Team-ben, és egyelőre senkinek sincs ötlete mikor kerülhet vissza.

Noha az EA SPORTS nem adott ki erre semmiféle hivatalos magyarázatot, ez az eset egyértelműen azért történhetett meg, mert a United csak a játék megjelenése után írta alá (ne feledje, hogy a FIFA 21 már október 1-jén elérhető volt a korai hozzáférésű verzióra gondolva.) vele az átigazolási szerződést. Viszont itt egy újabb furcsaság, hogy például Thomas Partey került az Arsenalba, és ennek ellenére van FUT kártyája, sőt még Ones To Watch kiadást is kapott. A megfelelő magyarázat talán erre az, hogy Cavaninak lejárt a szerződése nyáron a PSG-vel, így szabadon igazolhatóvá vált, és az utolsó pillanatig ezáltal nem volt klubja a játék megjelenése előtt. Ha úgy vesszük, a FIFA 21 adatbázisa már készen volt, így az uruguayi túl későn csatlakozott a manchesteri együtteshez. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy utólag miért nem adták még hozzá a játékhoz, hiszen egyébként Cavani benne van az új alkotásban (karrier módban például), de mint kiderült a szabadon igazolható játékosok nem igazán kapnak lapot az EA-től. Ráadásul az sem segít, hogy nem volt valami népszerű a tavalyi FUT-ban sem a játékosok körében a lapja, szóval nem prióritás az ő bepakolása a fejlesztők szemében. Cavani legutolsó lapja a FIFA 20-ban tűnt fel, akkor a FUTMas promó részeként. Talán a téli átigazolási szezont figyelembe vévő Winter Upgradeddel együtt majd őt is visszapakolják az Ultimate Teambe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!