18

Elmúltál már 18 éves?


/
2,7-es szorzó a Budapest Five-ra? - Szurkoljuk ki együtt nekik a győzelmet!

2,7-es szorzó a Budapest Five-ra? - Szurkoljuk ki együtt nekik a győzelmet!

Tartsatok velünk jövőhéten, biztassuk együtt a BP5 csapatát!

Rangos nemzetközi versenyre kapott meghívást a Budapest Five, ahol kifejezetten a profi, feltörekvő csapatok vesznek majd részt. Összesen 16 alakulat küzd majd meg a 30 ezer dolláros versenyen, ahol reméljük, hogy minél előkelőbb helyezést ér majd el a magyar csapat. Ha úgy játszanak majd, mint az ESEA Advanced rájátszásában és a FLASHPOINT 2 selejtezőjében, akkor nem lehet gond!

Az viszont biztos, hogy a legjobb formájukra lesz szükség, hiszen bár minden csapat erős a versenyen, a BP5 a jók közül is a jobbakat kapták ellenfeleikként. Az Endpoint ellen kezdenek, az a meccs Bo1 lesz, a folytatás már Bo3. CRUC1ALék mellett az orosz forZe és a lengyel Illuminar van még a csoportjukban, utóbbi csapatban ott van a V4 Future Sports Festivalt is megjárt, valamint Major győztes Snax is.

ha csak virtuálisan is, de reméljük most is kupát emelhet majd torzsi a verseny végén

Minden biztatásra szüksége lesz a srácoknak, hiszen ha mi, a szurkolók ott leszünk mögöttük, máris könnyebb a játék, máris jobban esnek majd a fejesek. Hétfőn, 11 órakor kezd a Budapest Five, a meccset pedig élőben követhetitek majd az Esport1 TV-n, ahogy a csapat többi mérkőzését is láthatjátok majd.

Aki pedig elmúlt már 18 éves, aki már fogadhat és szeretne is, annak érdemes egy pillantást vetnie a TippmixPro oldalára, ahol már a Budapest Five meccsét is kiírták. Ott nagyobb eséllyel jósolnak Endpoint győzelmet, de bízzunk benne, hogy kolorék rácáfolnak majd a jóslatokra.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!