A hat emberes Na'Vi sikeresen meglepte az Astralist

A hat emberes Na'Vi sikeresen meglepte az Astralist

A Na'Vi kibővülve, a G2 megfogyatkozva vágott neki a versenynek.

Kezdetét vette a BLAST Premier Fall utolsó felvonása, ahol többek között ott van a Na'Vi, a Vitality, a G2 és az Astralis is. Sok mindennel párhuzamot vonhatnánk a négy csapat között, de most az a legérdekesebb, hogy melyik csapat, mennyi fix játékossal rendelkezik.

A G2 kispadra tette JaCkzt, így ők jelenleg nem próbálkoznak a hat emberes felállással, helyette a fix ötöst szeretnék erősíteni. A Vitality már egy ideje hat játékosból áll, a Niverával kiegészült csapat egészen jól is működik, ezt legutóbb az IEM Peking alatt is bebizonyították. Az Astralisnál ott van Bubzkji, akit hosszú ideje nem láttunk, mostanában viszont beugrik egy-két pályára. Tény, hogy ezeket mind nyerte is a csapat, de nem játszott még annyit a hat emberes Astralis, hogy eldönthessük működik-e számukra, jelent-e javulást, ha néha Bubzkji játszik valaki helyett.

És ott van a Na'Vi is, ahol egészen friss hír, hogy Valerii "B1T" Vakhovskyi, a Na'Vi Junior játékosa immáron a nagy csapatban játszhat. Tegnap debütált s1mple-ék mellett, méghozzá nem kisebb csapat ellen, mint az Astralis. B1T Infernon ugrott be flamie helyére és bár azt a pályát hajszál híján elbukták, a meccset még így is meg tudta nyerni a Na'Vi, összességében 2-1-re. Az egyik legnagyobb húzóerő persze most is s1mple volt, aki három pálya alatt 83-46-ban végzett, jócskán lehagyva ezzel társait.
B1T egyelőre a BLAST versenyének idejére kapott lehetőséget, de ha beválik, akkor könnyen lehet, hogy ő lesz majd a Na'Vi Niverája.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te látsz jövőt a hat Vitality-féle hat emberes csapatokban?

  • 4 %
  • 9 %
  • 87 %