A csendes gyilkos ausztrál - HLTV Top 20

A csendes gyilkos ausztrál - HLTV Top 20

Jks a tavalyi év 19. legjobb játékosa a HLTV szerint.

Vannak a világnak olyan részei, ahol már a kezdetek óta népszerű volt a Counter-Strike és sok jó játékos érkezett onnan és vannak olyan régiók, országok is, ahol csak maroknyi játékos ért fel eddig a CS csúcsára. Ilyen például Ausztrália.

Hogy is lehetne úgy lőni a fejeseket, hogy fejjel lefelé ülünk a monitor előtt? Viccet félretéve, ha az lenne a feladatunk, hogy soroljunk fel profi, tier1-es ausztrál játékosokat, akkor az egykori Renegades felállásán kívül nehéz dolgunk lenne. Talán ezért is volt sokaknak szimpatikus a 2018-as Renegades, akik ausztrál csapatként a legjobb alakulatok ellen küzdöttek és akik tényleg egy kis színt vittek a már megszokott EU és NA csapatok közé.
Ennek a csapatnak már 2015 óta tagja volt az a Justin "jks" Savage, akit most a tavalyi év 19. legjobb játékosának választott a HLTV. Persze tavaly már a nem a Renegades, hanem a 100 Thieves színiben játszott, a felállás viszont változatlan volt. AZR, Liazz, Gratisfaction, jkaem és Gratisfaction, ők voltak talán a legnagyobb vesztesei a 2020-as online érának. Szép lassan kihátrált mögülük a 100 Thieves, a szervezett feladta a CS:GO-ban dédelgetett álmait, a játékosok pedig hoppon maradtak.
Ez azonban nem gátolta meg jks-t, hogy ugyanolyan keményen játsszon, mint profi éveinek kezdete óta. Az egész éves teljesítményét nézve, 64 megnyert 1vX helyzettel a 10 legjobb clutch király között végzett, kimagasló volt az átlagos, körönkénti gránátsebzések kategóriában és 79-es átlagos, körönkénti sebzése is mutatja, hogy ritkán volt ellenfele a szervereken.
Jks jelenleg a Complexity játékosa, ahol 2020 végén nem sok idejük volt gyakorolni, összeszokni, de most 2021-ben megmutathatják, hogy mit is tudnak. Jksre és a Complexityre mindenképpen érdemes lesz figyelnünk idén, jelenleg a HLTV 11. helyén áll a csapat, de nem lennénk meglepődve, ha idén a legjobb három közé érnének valamikor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!